images/stories/logosait_new.jpg

 

П’яний за кермом та з наркотиками: на Чортківщині спіймали 21-річного порушника

фото ілюстративнефото ілюстративне
21-річний житель Копичинців постане перед судом.

Протягом 12 листопада молодик «заробив» на два кримінальні провадження та адмінпротокол за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння, повідомили у поліції Тернопільської області.

«Близько обідньої пори юнака зупинили оперативники карного розшуку і під час поверхневого огляду у нього було виявлено порошкоподібну речовину білого кольору ззовні схожу на наркотичну та поліетиленовий згорток із подрібненою зеленою речовиною рослинного походження. Молодик добровільно видав речові докази, запевняючи, що придбав їх для власного споживання без мети збуту», - розповіли у поліції.

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу, а речові докази скерували на експертизу.

«Не минуло й декількох годин, як молодик вдруге потрапив у поле зору поліцейських. Співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили його за порушення правил дорожнього руху. За кермом молодик перебував у стані алкогольного сп’яніння», - зазначили у поліції.

Проте зловмисник вирішив «залагодити» питання хабарем – пропонував 7000 гривень за непритягнення його до адміністративної відповідальності. Як наслідок – ще одне кримінальне провадження – за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі – стаття 369 Кримінального кодексу.

Триває досудове розслідування.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер