images/stories/logosait_new.jpg

 

Мороз та ожеледиця: якою буде погода у найближчі дні на Тернопільщині

Мороз та ожеледиця: якою буде погода у найближчі дні на Тернопільщині
У Тернопільській області синоптики попереджають про метеорологічні явища.

Погоду Тернопільської області визначатиме вночі, 24 січня, поле підвищеного атмосферного тиску, вдень проходження атмосферних фронтів від циклонічної депресії над північною Європою. Про це повідомили у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

У Тернопільській області 24 січня погода буде хмарною, вночі без істотних опадів, а вдень мокрий сніг. На дорогах ожеледиця.

«Вдень слабка ожеледь та слабке налипання мокрого снігу. Вітер південно – західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла», - зазначили синоптики.

У місті Тернопіль теж буде хмарно. Вночі без істотних опадів, вдень дощ та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вдень слабка ожеледь та слабке налипання мокрого снігу, вітер південно – західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 0 – 2° морозу, вдень 1 – 3° тепла.

Також синоптики попереджають про метеорологічні явища у Тернополі та області.

«24 січня вдень пориви південно – західного вітру 15 – 20 м/с. 24 – 28 січня на дорогах ожеледиця. Перший рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І», - зазначили у центрі.

25 січня погода буде хмарною з дощем та мокрим снігом. На дорогах ожеледиця, вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

Хмарно і невеликі опади також прогнозують і 26 січня. На дорогах ожеледиця. Вітер північно – західний, 9 – 14 м/с. Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер