images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська громада для бійців аеромобільної бригади передала 20 FPV дронів

7 лютого міський голова Сергій Надала передав FPV дрони з акумуляторами для бійців аеромобільної бригади, що виконують спеціальні завдання в районі бойових дій.

З метою підтримання військових формувань для виконання бойових завдань, на баланс військової частини в рамках програми «Обороноздатність» спрямували 20 FPV дронів в комплекті (комплекс безпілотний авіаційний).

«Чергова партія «бойових пташок» відпрвляється на передову. Ми отримали лист від командування однієї з частин, які сьогодні гостро потребують такої техніки. Дякуємо нашим суб’єктам господарювання, які сплачують податки, завдяки чому громада має можливість цю техніку купляти та передавати бійцям. Нехай вона допомагає нищити окупанта і швидше перемагати»,  – зазначає міський голова.

Додамо, цього тижня Тернопіль передав 100 дронів FPV з акумуляторами для захисників на передову для виконання бойових завдань.

Переглянути усю допомогу, яку міська рада надає Збройним силам України, можна у Реєстрі переданої допомоги у розділі «Е-сервіси».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер