images/stories/logosait_new.jpg

 

Хоче повернути зарплату та поновитися на посаді: суд розгляне позов колишнього голови Тернопільської облради

Хоче повернути зарплату та поновитися на посаді: суд розгляне позов колишнього голови Тернопільської облради
Сьогодні, 12 лютого, Тернопільський окружний адміністративний суд продовжиться слухання за позовом колишнього голови Тернопільської бласної ради Михайла Головка, який хоче поновитись на посаді та повернути втрачену зарплату.

Про це на власній сторінці у Фейсбук повідомив місцевий журналіст Сергій Сінкевич.

"Дно не має дна. У понеділок, 12-го лютого у тернопільському окружному адміністративному суді продовжиться слухання за позовом Головка, який хоче поновитись на посаді голови обласної ради. Та ще й "втрачену" зарплату повернути. Вчора розмовляв з головківського приводу з поважним тернополянином, який свого часу обіймав найвищі керівні посади. Його слова: "це ж яким треба бути ідіотом, щоб вранці у шортах їхати за хабарними грошима, а ще більшим ідіотизмом виглядає судитись зараз з обласною радою", - відзначив Сергій Сінкевич.

12-го лютого окружний адміністративний суд має заслухати п'ятьох свідків, від п'ятьох фракцій обласної ради. Це мають бути Ірина Шумада (Європейська солідарність), Денис Милий (Слуга народу), Ярослав Дрюченко (За майбутнє), Віталій Шафранський (Довіра) і Роман Мороз (Батьківщина).

"Свідків буде лише п'ять, бо шоста фракція - партії Свобода - наскільки мені відомо, нікого не делегувала свідчити з приводу звільнення Головка. Таким свободівці, очевидно, бачать поняття "етичні міркування". Ну, то їхня справа. До слова,  Спеціалізована антикорупційна прокуратура вже оголосила про завершення досудового розслідування у хабарницькій справі Головка. Значить - тепер у Вищому антикорупційному суді розпочнеться слухання справи по суті. Не виключаю, що тепер НАБУ і САП суттєво доповнять і розширять доказову базу", - наголосив Сергій Сінкевич.

Нагадаємо, у понеділок 26 червня 2023 року детективи НАБУ затримала на отриманні хабаря у місцевого підприємця Олександра Ярмоленка тоді ще голову Тернопільської обласної ради "свободівця" Михайла Головка.

Станом на початок лютого, Михайлу Головку продовжили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, також САП оголосила про завершення досудового розслідування у даній справі.

На зображенні може бути: 3 людини

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер