images/stories/logosait_new.jpg

 

У Кременці вимагають повернути у власність громади приміщення ліцею, яке виставили на продаж

У Кременці вимагають повернути у власність громади приміщення ліцею, яке виставили на продаж
Активісти виступили проти продажу приміщення Кременецького ліцею, що знаходиться на вулиці Харчука.

Крім того, будівлю вимагають повернути у власність громади. Про це йдеться в заяві голови громадської організації "Форматор" Вячеслава Онишкевича.

За його словами, у 2002 році приміщення передали на баланс Кременецького гуманітарно-педагогічного інституту ім. Т.Г.Шевченка. З того часу будівля жодного разу не ремонтувалась та лише занепадала.

Оскільки споруда не була забезпечена відповідною охороною, туди безперешкодно міг проникати будь-хто. У приміщенні навіть був зафіксований нещасний випадок із летальним наслідком, коли хлопець впав із висоти третього поверху.

"Станом на сьогодні приміщення й надалі перебуває в занедбаному стані, не використовується за цільовим призначенням, руйнується, що завдає шкоди інтересам Кременецької громади, більше того Тернопільська обласна рада внесла вказане приміщення в перелік нерухомого майна на продаж.

Беручи до уваги зазначене вище, наголошуємо на неприпустимості продажу вказаних приміщень та підтримуємо негайне повернення у власність Кременецької громади приміщення розташованого по вулиці Бориса Харчука у місті Кременець. Відповідне звернення надсилаємо до Тернопільської обласної ради", – зазначив Вячеслав Онишкевич.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер