images/stories/logosait_new.jpg

 

Жорстоко побив малюків співмешканки 23-річний житель Тернопільщини

Жорстоко побив малюків співмешканки 23-річний житель Тернопільщини
Жорстоке побиття маленьких хлопчиків виявили на Тернопільщині.

Діти 2020 р.н. та 2023 р.н. з чисельними травмами потрапили до лікарні. У нанесенні тілесних ушкоджень дітям поліцейські підозрюють співмешканця матері.

Про випадок правоохоронців повідомив лікар екстреної медичної допомоги. В обох хлопчиків медики діагностували чисельні множинні гематоми, а в старшого – ще й перелом стегнової кістки.

«Як встановили поліцейські «вихованням» дітей займався житель Тернопільського району, 2000 року народження. Мати – жителька Закарпатської області залишила їх на співжителя, а сама майже три місяці тому поїхала за кордон», - зазначили у поліції Тернопільської області.

За словами правоохоронців, зловмисник жорстоке ставлення до дітей заперечує. Діти на даний час госпіталізовані, встановлюються обставини, проводиться перевірка.

За нанесення дітям тілесних ушкоджень середньої важкості розпочато кримінальне провадження щодо жителя Тернопільського району. Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер