images/stories/logosait_new.jpg

 

Захисник Головка хотів викликати до суду усіх 63 депутати Тернопільської облради

Захисник Головка хотів викликати до суду усіх 63 депутати Тернопільської облради
Вчора, 12 лютого, в окружному адміністративному суді Тернополя відбулося заключне підготовче засідання за позовом Михайла Головка щодо його звільнення, поновлення на роботі, а також повернення зарплати.

Представник та захисник Михайла Головка - Руслан Гуцол через відеозв'язок був присутній на засідання та вимагав викликати у якості свідків усіх 63 депутати Тернопільської обласної ради.

"На попередньому судовому засіданні суд вирішував питання про виклик свідків на стороні відповідача. Це були 5 депутатів обласної ради, які дозволять суду всебічно розглянути справу, встановити істину і практичні обставини. Ми також просимо викликати свідків по цій справі, зокрема, всіх депутатів Тернопільської обласної ради. Також викликати працівників апарату Тернопільської обласної ради, а саме, заступника начальника відділу юридичного супроводу, кадрової роботи і внутрішнього аудиту Кузьму Г.Р., також заступника керівника секретаріату Тернопільської обласної ради Кухарського Т.В.", - відзначив адвокат.

Суддя Оксана Мартиць клопотання позивача задовольнила частково.

"Усіх 63 депутати суд допитувати в суді не буде, тому суд цієї частини прохання не задовільняє", - наголосила суддя.

Михайла Головка на суді не було. Телефоном він розповів Суспільному, що до цього часу перебуває під домашнім арештом у справі ймовірного отримання хабаря.

Наступне судове засідання призначили на 26 лютого.

Нагадаємо, у понеділок 26 червня 2023 року детективи НАБУ затримала на отриманні хабаря у місцевого підприємця Олександра Ярмоленка тоді ще голову Тернопільської обласної ради "свободівця" Михайла Головка.

Станом на початок лютого, Михайлу Головку продовжили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, також САП оголосила про завершення досудового розслідування у даній справі.

Попри цю справу, колишній голова Тернопільської облради Михайло Головко подав до тернопільського суду щодо свого звільнення, поновлення на посаді та повернення зарплати.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер