images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліція зацікавилася фактом погроз журналісту з Тернополя Сергію Сінкевичу

нардеп Людмила Марченко та журналіст Сергій Сінкевичнардеп Людмила Марченко та журналіст Сергій Сінкевич
У поліції "Тернополянам" повідомили, що зацікавилися справою щодо можливих погроз місцевому журналісту Сергію Сінкевичу.

"За повідомленням у ЗМІ, отримавши та опрацювавши дану інформацію, працівники Тернопільського районного управління поліції, внесли в єдиний журнал обліку заяв та повідомлень про скоєнні злочини та правопорушення щодо погроз журналісту Сергію Сінкевичу зі сторони наразі невстановлених  на сьогодні осіб. Відповідно за цією інформацією працівники поліції за даним фактом проводять перевірку та встановлюють всі обставини цієї інформації. Буде опитано тих людей, що беруть участь у даній справі, якщо з'ясується, що це дійсно погроза журналісту, тоді буде - стаття 345-1 Кримінального кодексу України (ред. погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо журналіста, його близьких родичів чи членів сім’ї у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності - карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років)", - відзначили у поліції.

Нагадаємо, вчора, "Тернополяни" писали, що помічниця скандальної народної депутатки Людмили Марченко Наталія Клек спробувала замовити побиття відомого тернопільського журналіста.

9 липня 2023 року Сергій Сінкевич написав пост про нардепку Людмилу Марченко, яку детективи НАБУ затримали після того, як вона з помічницею за гроші відправляла чоловіків призовного віку за кордон.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер