images/stories/logosait_new.jpg

 

У Кременецькому районі поліцейські офіцери громади розшукали зловмисника, який викрав запчастини до трактора


Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника та вилучили у нього крадені речі. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження.

До поліцейського офіцера Почаївської громади Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від 60-річної жительки одного із сіл про те, що невідома особа викрала з підсобного приміщення її господарства два колеса та задній міст до саморобного трактора. Потерпіла не могла вказати, коли саме сталася крадіжка. Будівля, де знаходився транспортний засіб, не була зачинена і вона туди тривалий час не навідувалися. Коли ж виявила, що хтось погосподарював у гаражі,– зателефонувала до поліцейського офіцера своєї громади. Збитки жінка оцінила у 7 тисяч гривень.

У ході встановлення обставин крадіжки місцеві поліцейські офіцери громади майор поліції Юрій Решетило та капітан поліції Леонід Ярмусь розшукали зловмисника. Ним виявився 35-річний односельчанин потерпілої. У його господарстві поліцейські виявили крадені запчастини до трактора.

Відомості за даним внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 185 (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер