images/stories/logosait_new.jpg

 

Жителі одного будинку у Тернополі мають заплатити 25 тис грн "Тернопільміськгазу" за протирання труби щіткою

працівники "Тернопільміськгазу" сидять на лавочці під час технічного осблуговування мережпрацівники "Тернопільміськгазу" сидять на лавочці під час технічного осблуговування мереж
Голова ОСББ з Тернополя Сергій Лупак оприлюднив інформацію, як працівники "Тернопільміськгазу" за 25 тисяч гривень проводять технічне обслуговування газових мереж у будинку на вулиці Степана Бандери, 106.

За словами голови ОСББ, один працівник протер газову трубу щіткою, відтепер кожен мешканець будинку має заплатити за це по 197 грн, загалом - 25 тисяч гривень.

"25000 грн.за будинок , як Тернопільміськгаз проводить без відеокамер і журналістів фактичне технічне обслуговування газових мереж. Отож в батоквартирному #106 на проспекті Степана Бандери проводилося технічне обслуговування внутрішньо будинкових газових мереж, словом як проводилося - один працівник щіткою дротянкою пройшовся по трубах, інші в підтримку очікували на лавочці. І усе, це уся робота по тех обслуговуванні газових мереж. В будинку 10 під'їздів, 125 квартир. Нововведення - тепер до квартир не заходять, не дивлячись,що беруть оплату до запірної арматури на засобі обліку, тобто до вашого краника перед лічильником. Тиском ніхто і не тиснув, бо для цього потрібно на одному кінці манометр підключили, а на іншому " писком" дути.... По 197 грн кожен абонент отримує платіж за те, що їм сьогодні протерли газову трубу. Поки сумно, але може бути біда. А у вас уже провели технічне обслуговування газових мереж, і які роботи виконували?", - відзначив Сергій Лупак.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер