images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


На Тернопільщині шукають працівників: є вакансії із зарплатою до 45 тисяч

Вівторок, 18 червня 2024, 12:57

На Тернопільщині шукають працівників: є вакансії із зарплатою до 45 тисяч
На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи близько 1,9 тис. вакансій.

Найбільше роботодавці шукають водіїв, продавців, швачок, кухарів, бухгалтерів, листонош, а також лікарів, медсестер та медбратів, повідомили в установі.

У топі професій за розміром зарплати на першому місці головний бухгалтер, якому пропонують 45 тис. грн на місяць. 30-35 тис. грн може отримувати водій, інженер-конструктор, начальник виробничої лабораторії, шеф-кухар та модельєр-конструктор.

Від 25 до 28 тис. грн готові платити економісту, ветлікарю, дизайнеру, керівнику відділення магазину, слюсарю, оператору лінії на виробництві м'ясних продуктів, монтажнику устаткування зв’язку, електрику, рихтувальнику, оператору устаткування залізобетонного виробництва.

До 24 тис. грн пропонують лікарям різних спеціальностей, фармацевту, агроному, формувальнику залізобетонних виробів, оператору ліній верстатів та установок, екскаваторнику та токарю.

Загалом розмір зарплати залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації. Усі ці вакансії можна знайти на Єдиному порталі, де розміщено майже 5 тисяч пропозицій роботи у Тернопільській області.

 

Поліцейські Тернополя з’ясовують обставини ДТП, у якій постраждали люди

Понеділок, 17 червня 2024, 12:16


Трьох пасажирів маршрутного таксі співробітники екстреної медичної допомоги госпіталізували до медичного закладу. Причину травмування встановлюють правоохоронці.

У неділю, 16 червня, на спецлінію «102» близько 12:10 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Текстильна трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції Тернополя.

За попередніми даними, 59-річний водій автобуса рухаючись в смузі руху на вулиці Текстильна здійснив виїзд за межі проїжджої частини дороги та допустив наїзд на бетонну електроопору. Внаслідок аварії 74-річна жителька обласного центру отримала забої та переломи. Анкетні дані та ступінь тілесних ушкоджень ще двох травмованих пасажирів встановлюються.

Наразі працівники поліції з’ясовують усі обставини, триває перевірка. У водія транспортного засобу відібрано зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

8 нагород здобули вихованці народного театру танцю «Посмішка» на міжнародному фестивалі у Туреччині

Понеділок, 17 червня 2024, 12:14

З 4 по 15 червня 2024 року вихованці народного театру танцю «Посмішка» КЗТМР ЦТДЮ та керівники Шевіла Лариса Станіславівна і Шевіла Тимофій Михайловмч  брали участь у ІХ Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Golden Island of Talents» у місті Аланія, Туреччина.

Колектив «Посмішка» здобув вражаючі результати:

  • 5 Перших премій в різних вікових категоріях в номінації хореографічне мистецтво;
  • 2 премії Гран-прі;
  • найвищу премію фестивалю-конкурсу - супер Гран-прі з хореографії.

Вітаємо колектив «Посмішка» з заслуженими нагородами та бажаємо подальших успіхів і творчих злетів.

 

19 рекламних конструкцій демонтовано у Тернополі на вул. Михайла Вербицького

Понеділок, 17 червня 2024, 12:13

17 червня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажу тимчасових споруд, спільно з управлінням муніципальної інспекції,  демонтовано 19 рекламних конструкцій, які були розміщені на будівлі за адресою вулиця Михайла Вербицького, 4,  в м. Тернополі.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 15.05.2024 року № 791 «Про демонтаж рекламних засобів».

Демонтовані рекламні конструкції розміщені на території, яка знаходиться під охороною, по вулиці Князя Острозького, 32. Для повернення рекламних конструкцій власникам необхідно звернутися в КП «Тернопільміськсвітло» за вказаною адресою.

Робота з виконання рішення виконавчого комітету продовжується.


У різних мікрорайонах Тернополя триває поточний ремонт дорожнього та пішохідного покриття

Понеділок, 17 червня 2024, 12:08

З метою безпечного пересування мешканців та курсування транспорту у різних мікрорайонах Тернополя продовжується активний поточний ремонт дорожнього покриття та відновлення дворів й тротуарів.

Сьогодні, 17 червня, ремонтні роботи тривають на вулицях Чернівецькій та Подільській, де проводиться нарізання карт дорожнього полотна (фреза мала). На вул. Євгена Коновальця працівники підрядної організації виконують роботи з підготовки ремонтних карт (фреза велика). У зв’язку з цим до 22 червня буде частково перекрито рух транспорту на ділянці дороги від перехрестя вул. Євгена Коновальця – вул. Іллі Рєпіна до примикання вул. Євгена Коновальця з вул. Бойківська.

Реконструкція інженерних мереж триває на вулиці В’ячеслава Чорновола, де наразі ведуться роботи з влаштування та засипки траншеї піском.

Також, на вул. Промисловій (від вул. Дениса Лукіяновича в напрямку розворотного кільця електротранспорту) суб’єктами підприємницької діяльності, об’єкти господарювання яких знаходяться на даній ділянці вулиці, розпочато роботи з санітарної підрізки зелених насаджень та видалення самосіву, збору та вивезення нанесеного з узбіч вулиці ґрунту, планування узбіч проїзної частини, влаштування плит перекриття та люків колодязів дощової каналізації.

Окрім того, продовжується відновлення прибудинкових територій та міжквартальних проїздів за адресами: вул. Олени Теліги, 9, вул. Новий Світ, 93-95, вул. Тараса Протасевича, 10-А.

 

Сторінка 13 з 1465

«ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер