images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Релігійним організаціям на замітку

П'ятниця, 15 грудня 2017, 08:00

У Тернопільській ОДПІ звертають увагу на те, що релігійним неприбутковим організаціям термін для приведення установчих документів відповідно до вимог Податкового кодексу (далі – ПК) і подання копій таких документів до контролюючого органу продовжено до 1 січня 2018 року.

Неприбуткові релігійні організації, які до вказаного терміну не приведуть свої установчі документи у відповідність до вимогам ПК та не нададуть копії таких документів контролюючому органу, після 1 січня 2018 року будуть виключені з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Тобто, з початку 2018 року такі релігійні організації втратять статус неприбуткових і будуть вважатись платниками податку на прибуток на загальних підставах з відповідним оподаткуванням.

Зазначена норма передбачена п.35 підрозділу 4 розділу XX ПКУ.

Докладніше – у Центрі обслуговування платників та за телефоном: 43-46-10.


 

У парку «Топільче» облаштували велодоріжку

П'ятниця, 15 грудня 2017, 07:57

В рамках програми розвитку велоінфраструктури у Тернополі, в парку «Топільче» (зі сторони Надставної церкви) підрядники влаштували доріжку – пандус. Доріжкою можуть скористатися пішоходи, велосипедисти, а також люди з обмеженими фізичними можливостями та матері з дитячими візками.

Нагадаємо, уже два роки тернополяни відчувають переваги оновленої пішохідної доріжки з турнікетною огорожею у парку “Топільче”, яка сполучає вул. Миру із пішохідним мостом через р. Серет.

Справжня феєрія танцювального мистецтва

Четвер, 14 грудня 2017, 14:15

24 грудня о 14.00. у ПК Березіль відбудеться справжня феєрія танцювального мистецтва!

Громадська організація-Студія танцю «DANCE LIFE», яка вже 10 років розвиває танцювальну галузь Тернополя святкує ювілей.

На свято запрошені «MetanoiaShow»(дивовижне світлодіодне та піксельне шоу), красуні барабанщиці, вже давно відомі Тернополю як «Кралечки» та місцеві співаки із вокальної студії «Шанс». В програмі свята розіграші, подарунки від Студії танцю «DANCE LIFE», компанії «Молокія», «Ласунка», «Підручники та посібники».

На завершення святкового концерту учасників дійства чекає 10-ти кілограмовий торт, приурочений до 10-ї річниці створення громадської організації «DANCE LIFE». Не пропустіть цю яскраву подію!

 

У Тернополі курсуватиме ексклюзивний кінотролейбус

Четвер, 14 грудня 2017, 11:02

19 грудня о 09.00год. в рамках ІІ Всеукраїнського форуму «КіноХвиля», у Тернополі відбудеться презентація кінотролейбуса. Ззовні громадський транспорт матиме вигляд кіноплівки. Всередині тематичного тролейбуса буде розміщено фотогалерею з історією кіно, яке знімалося на Тернопіллі, а на моніторах транслюватимуться «нарізки» кінострічок та трейлери до фільмів.

До слова, наразі Тернополем курсують ексклюзивні «Тролейбуси щастя» на теми: «Сім кольорів щастя», «Україна Єдина», «Україно моя вишивана», «Тернопіль романтичний», «Веселих свят», «Здоров’я», «Фінансової грамотності», «Збережемо здоров’я нації», реалізовані Тернопільським національним педагогічним університетом ім. В.Гнатюка та комунальним підприємством «Тернопільелектротранс».

Виконком схвалив зміни до бюджету Тернополя на 2017 рік

Четвер, 14 грудня 2017, 11:01

13 грудня на черговому засіданні виконавчого комітету схвалено зміни до бюджету Тернополя на 2017 рік.

«У зв’язку із завершенням бюджетного року, з метою недопущення заборгованості по заробітній платі та енергоносіях, та в результаті перерозподілу бюджетних коштів і збільшення дохідної частини бюджету, схвалено рішення додатково виділити кошти на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ у розмірі понад 11 млн. грн. та кошти на виплату грошової допомоги пільговим категоріям», - розповідає міський голова Сергій Надал.

Також, рішенням виконкому, з міського бюджету планується виділити 4 млн. грн. на благоустрій міста та 6,3 млн. грн. – на виплату заробітної плати працівникам КП «Тернопільміськтеплокомуненерго».

 

Сторінка 970 з 1437

«ПочатокПопередня961962963964965966967968969970НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер