images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Репетиція весни: чим дивуватиме погода у найближчі дні

Понеділок, 07 лютого 2022, 10:24


Репетиція весни: чим дивуватиме погода у найближчі дні

Новий тиждень здивує мешканців Тернопільщини та усієї України відлигою та аномально високими температурами.

Про це розповів синоптик Ігор Кібальчич, пише meteoprog.

"Наступного тижня на українців чекає репетиція весни з тривалими відлигами та аномально високими температурами. На території України найближчій тиждень має всі шанси бути аномально теплим з достатньою кількістю опадів і тривалими відлигами, які будуть супроводжуватися туманами і активним сніготаненням", - зазначив синоптик.

7 – 13 лютого в Україні температура підійматиметься на 3-7°С вище кліматичної норми. Протягом усього тижня в регіонах буде сніг, мокрий сніг, дощ, мряка. Найбільш інтенсивними опади очікуються в західних і північних областях країни.

 

Збитків – на мільйон: на Тернопільщині обікрали ювелірний магазин

Понеділок, 07 лютого 2022, 10:22


Збитків – на мільйон: на Тернопільщині обікрали ювелірний магазин

Повідомлення про крадіжку з ювелірного магазину надійшло в чергову частину Кременецького райвідділу поліції. Невідомі проникли до магазину ювелірних виробів та викрали коштовності.

Злочин трапився 4 лютого вночі. Працівники швидкої допомоги, які проїжджала повз магазин, помітили відкриті двері. Про це вони повідомили власникам магазину, а вже господарі викликали поліцію.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, невідомі особи пошкодили замок, розрізали завіси на решітці дверей та проникли до приміщення. Злодії винесли 350 ювелірних виробів. Сума збитків - близько мільйона гривень.

На момент злочину в магазині сигналізації не було, а це - основна причина того, що невідомі мали час зібрати усі цінні речі та втекти.

Працівники поліції розшукують зловмисників. Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ч.5 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу.

Правоохоронці звертаються до жителів міста та області, не нехтувати правилами безпеки. Пам'ятайте, будь-які двері і замки можна зламати, а тому економити на сигналізації та датчиках руху не варто.

Дві вулиці у Тернополі та об'їзна Ланівців: назвали найбільші ремонтні проєкти 2022

Понеділок, 07 лютого 2022, 10:20

Дві вулиці у Тернополі та об'їзна Ланівців: назвали найбільші ремонтні проєкти 2022
У 2022 році на Тернопільщині в рамках "Великого будівництва" відремонтують понад триста об’єктів.

Як повідомили в обласній державній адміністрації, на утримання доріг місцевого значення виділяють 657 мільйонів гривень.

Серед найбільших проєктів – ремонт вул. Білецької та Гайової у Тернополі, а також обходу Ланівців. На останній передбачено 40 мільйонів.

Крім того, на Тернопільщині в цьому році заплановано відремонтувати вісім мостів.

Читайте також: "Маємо намір відремонтувати 230 кілометрів доріг і 30 штучних споруд", - Миколя Довгошия, керівник САД у Тернопільській області

 

ні Медики врятували у пожежі 2-річного хлопчика

П'ятниця, 04 лютого 2022, 09:28


Медики врятували у пожежі 2-річного хлопчика

3 лютого о 3.45 бригада швидкої виїжджала на вул. Вільхову в Тернополі, до 2-річного хлопчика.

За словами мами, на кухні щось загорілося, дитина надихалася диму й перелякалася.

З діагнозом отруєння парами згорання (чадним газом) хлопчика, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.


Відкриття Олімпіади у Пекіні: хто представлятиме Тернопільщину?

П'ятниця, 04 лютого 2022, 09:25


Відкриття Олімпіади у Пекіні: хто представлятиме Тернопільщину?

Сьогодні, 4 лютого, відбудеться відкриття Зимових Олімпійських ігор у Пекіні.  Національний олімпійський комітет України затвердив склад нашої збірної для участі в Іграх. Чотири спортсмени представлятимуть на Олімпіаді нашу область.

У складі біатлонної команди виступатиме чемпіон світу Дмитро Підручний.
Двох представників делегуватиме область у санному спорті. На трасі в Пекіні виступлять одиночники – досвідчений Андрій Мандзій і 18-річна Юліана Туницька.
Відібрався на Олімпіаду і представник лижного двоборства Дмитро Мазурчук. А його колега по команді Віктор Пасічник є запасним у цьому виді спорту.

Нагадаємо, участь в Олімпіаді у Пекіні повинна була брати екс-тернополянка Олена Білосюк (Підгрушна), але позитивний тест на коронавірус може поставити хрест на її участі в Олімпіаді. Отож, ще одна наша колишня землячка Анастасія Меркушина, яка раніше отримала статус запасної, може замінити Білосюк в команді вже найближчим часом.

 

Сторінка 707 з 1423

«ПочатокПопередня701702703704705706707708709710НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер
Банер