images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У важкому стані в лікарні: на Тернопільщині збирають кошти для постраждалого у ДТП хлопця

Середа, 26 січня 2022, 11:36

У важкому стані в лікарні: на Тернопільщині збирають кошти для постраждалого у ДТП хлопця 
Допомоги небайдужих потребує Сергій Пелих із села Швейків.

Хлопець потрапив у ДТП 3-го січня на Монастирищині. Авто, у якому перебував юнак, перекинулося на автодорозі поблизу Горішньої Слобідки.

Як розповідали "Тернополяни", водій ВАЗ-2106 не впорався з керуванням та злетів у кювет. На момент ДТП в салоні перебувало троє пасажирів. Усіх їх разом із кермувальником з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправили до лікарні.

За словами місцевої активістки Світлани Безділь, один з постраждалих – Сергій Пелих – досі перебуває у важкому стані. Рідні просять допомогти зібрати кошти на його лікування.

"Сергій лежить у важкому стані в Тернопільській обласній лікарні у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії.

Рідні, родина та близькі Сергія виснажені не лише морально та фізично, а й матеріально. Вони вже не знають де брати кошти на лікування і просять допомоги усіх небайдужих! Картка Приватбанку на батька хлопця 4149 4390 4035 2068, Пелих Василь Михайлович", – написала у Facebook жінка.

Читайте також: Збирають кошти для реабілітації кременчанки, яка сильно постраждала у ДТП на трасі "Київ-Чоп" минулого року

 

Є шестеро новачків: тернопільська "Нива" вийшла на перше тренування після відпустки

Середа, 26 січня 2022, 11:24

Є шестеро новачків: тернопільська "Нива" вийшла на перше тренування після відпустки
Зимові канікули для гравців футбольного клубу "Нива" Тернопіль тривали близько двох місяців.

25 січня команда вийшла з відпустки та провела перше тренування. Спортсмени виконали пробіжку на футбольному полі "Ватри".

Як повідомили у пресслужбі клубу, участь у першому занятті 2022 року взяли 26 футболістів, шестеро з яких – це потенційні новачки "Ниви".

"На частину команди очікує проходження медичного огляду та післяобіднє тренування. Після цього команда перейде у режим дворазових занять. Загалом на першому зборі, який буде втягуючим, команда поєднуватиме бігову роботу із заняттями на майданчику зі штучним покриттям, тренажерним та спортивним залами та аеробікою", – інформує клуб.

Нагадаємо, що перший спаринг жовто-зелені проведуть у найближчу суботу. У Винниках підопічні Андрія Купцова протистоятимуть львівському "Руху". А завершить збір команда протистоянням із великогаївським "Агроном", що заплановане на 3 лютого.

У Лановецькій громаді на карантин закривають всі школи

Середа, 26 січня 2022, 11:24

У Лановецькій громаді на карантин закривають всі школи
Школи Лановецької громади переходять на дистанційне навчання.

Карантин у всіх закладах загальної середньої освіти діятиме до 4 лютого. Відповідне рішення прийняли на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

"Станом на 25 січня 19 класів переведено на дистанційне навчання, а 468 дітей, що становить 25% від загальної кількості, перебувають на самоізоляції. У 30 учнів та 10 педагогів підтверджено коронавірусну хворобу.

Тому, враховуючи усі показники епідеміологічної ситуації в громаді, було вирішено організувати дистанційне навчання у всіх закладах загальної середньої освіти Лановецької громади до 4 лютого 2022 року", – повідомили на сторінці Лановецької міськради у Facebook.

За словами заступника головного лікаря Лановецького центру первинної медико-санітарної допомоги Василя Дяченка, ситуація із захворюваністю на ковід у громаді різко погіршилась.

50% людей, які проходять тестування, виявляються хворими. На стаціонарному лікуванні перебувають 30 осіб, серед яких – дитина. 10 людей постійно перебувають під кисневими концентраторами, ще 4 – в реанімації.

Нагадаємо, що через стрімкий ріст захворюваності на коронавірус 6 шкіл закрили в Чорткові.

Читайте також: Посилення карантину в Тернополі: перелік обмежень, які починають діяти сьогодні

272166013 236792138615620 7486537484900612489 n

 

Спробу передати ув’язненому наркотики в продуктах зафіксували в Чорткові.

Вівторок, 25 січня 2022, 15:34

В’язню в Чорткові передали наркотики в продуктах
Спробу передати ув’язненому наркотики в продуктах зафіксували в Чорткові.

Там працівники місцевої установи виконання покарань натрапили на наркотики, які заховали в передачі з продуктами.

На місце викликали поліцію. «Під час огляду посилки, яка надійшла одному ув’язнених, в пакеті з чаєм охоронці виявили 2 згортки з зеленою рослинною речовиною, схожою на наркотичну. Знайдене поліцейські вилучили для проведення необхідної експертизи», - зазначають в ГУНП.

За фактом незаконного пересилання наркотичних засобів, відкрито кримінальне провадження згідно частини 2 статті 307 ККУ.

Тривають слідчі дії.

Вакантні посади та вільні робочі місця у Тернополі станом на 01 січня 2022 року

Вівторок, 25 січня 2022, 12:32


  1. Станом на 01 січня 2022 року на 100 підприємствах, установах та організаціях, які фактично здійснюють діяльність на території Тернопільської МТГ, наявна інформація про 237 вільних робочих місць та вакантних посад, у тому числі на посади службовців – 104 вакансії, на посади за робітничими професіями – 99 вакансій, на посади, які не потребують кваліфікації – 34 вакансії.

Всього за 2021 рік Тернопільський міськрайонний центр зайнятості від 850 суб’єктів підприємницької діяльності отримав інформацію про наявність 3397 вакансій. Для налагодження співпраці зі роботодавцями, фахівцями центру зайнятості проводяться виїзні робочі зустрічі, круглі столи, семінари, наради, Zoom-конференції, зокрема з початку року проведено 49 тематичних семінарів з роботодавцями щодо вирішення актуальних питань.

На замовлення роботодавців проведено:

- 26 презентацій роботодавця, в яких взяли участь 209 осіб;

- 55 міні-ярмарків вакансій, в яких взяли участь 256 осіб.


 

Сторінка 731 з 1437

«ПочатокПопередня731732733734735736737738739740НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер
Банер