images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


На Тернопільщині від коронавірусу померла лікарка з Монастириська

П'ятниця, 21 січня 2022, 09:54

На Тернопільщині від коронавірусу померла лікарка з Монастириська
За місяць на Тернопільщині 33 медики захворіли на коронавірус, одна лікарка померла.

Про це розповіли в управлінні Держпраці у Тернопільській області.

Від початку січня інспектори Держпраці отримали 33 повідомлення про нові випадки зараження COVID-19 з різних регіонів області. З них - 6 лікарів, 10 - медсестер та 17 - молодших медичних працівників та іншого персоналу закладів охорони здоров'я.

10 січня від коронавірусної інфекції померла лікарка з КНП «Монастириська міська лікарня». Уже створена спеціальна комісія, яка розслідує даний випадок.

За її результатами встановлять чи медпрацівниця інфікувалася при виконанні своїх професійних обовʼязків. У разі підтвердження, її родина отримає грошову компенсацію.

За даними місцевих жителів, не зважаючи на поважний вік, лікарка приймала хворих.

Перед Новим роком помер її чоловік, як згодом виявилося від коронавірусу, а 10 січня не стало і самої лікарки.

Співчуття рідним та близьким...

На зображенні може бути: 1 особа

 

Школи стають небезпечним місцем, окремі навчальні заклади Тернопільщини уже закрили через ковід

П'ятниця, 21 січня 2022, 09:52

Школи стають небезпечним місцем, окремі навчальні заклади Тернопільщини уже закрили через ковід

На Тернопільщині – високий приріст захворюваності серед дітей, які після свят повернулись на навчання. Ситуація із захворюванням на COVID-19 різко погіршилася, попередньої доби зареєстрували 1144 нових випадків. Це – максимальний показник за весь період спостереження поширення коронавірусу на Тернопільщині.

За показниками область відповідає критеріям помаранчевої зони, зазначають в ТОДА.

У зв’язку з цим, у регіоні посилено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів. Зокрема, у громадському транспорті, закладах харчуваннях, органах місцевого самоврядування.

« Станом на 20 січня хворіє 141 дитина шкільного віку. Наразі не йде мова про припинення роботи закладів освіти, однак деякі з них приймають рішення про закриття окремих класів або шкіл, з метою недопущення поширення інфекції», - повідомив очільник області Володимир Труш.



Букет порушень: утікав п’яним за кермом, а потім спробував дати поліцейським хабара

П'ятниця, 21 січня 2022, 09:51

Букет порушень: утікав п’яним за кермом, а потім спробував дати поліцейським хабара

Працівники відділення поліції № 5 м. Підволочиськ задокументували факт надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище. Аби уникнути адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, житель місцевої територіальної громади пропонував гроші працівникам поліції.

Під час патрулювання, поліцейські помітили автомобіль в якого не підсвічувався державний номерний знак. Вимогу про зупинку транспортного засобу водій проігнорував та намагався втекти, однак йому це не вдалося.

Під час спілкування правоохоронці помітили в водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на вміст алкоголю 41-річний чоловік відмовився й аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським хабар в розмірі 100 американських доларів. Спробу надати неправомірну вигоду зафіксували нагрудні камери правоохоронців.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.


 

У Тернополі змагатимуться шанувальники бадмінтону

П'ятниця, 21 січня 2022, 09:48

У Тернополі змагатимуться шанувальники бадмінтону

Відкритий Кубок ректора ТНПУ з бадмінтону серед працівників освіти відбудеться 22 січня у спортивному залі вузу. Змагання приурочені 65-тій річниці створення факультету фізичного виховання ТНПУ імені Володимира Гнатюка та 25-тій річниці заснування Тернопільського обласного осередку НОК України. До участі у турнірі запрошуються усі бажаючі шанувальники бадмінтону - працівники університету, представники галузі освіти міста, бадмінтоністи-любителі. Початок жеребкування о 08:30. Змагання командні і проводитимуться згідно офіційних Правил гри у бадмінтон за коловою системою у двох категоріях учасників: 1 група - до 49 років та 2 група - 50 років і старші (як варіант може використовуватися змішана система проведення змагань). Учасники, які посіли 1-3 місця у своїх групах, нагороджуватимуться грамотами та цінними призами.

Мета проведення турніру - розвиток бадмінтону як олімпійського виду спорту, підвищення рівня майстерності учасників, пропаганда здорового способу життя, популяризація ідей олімпізму.

У Чорткові відбудуться футбольні баталії серед команд міських рад

П'ятниця, 21 січня 2022, 09:47

Традиційний турнір з мініфутболу серед команд міських рад, приурочений Дню Соборності України, в рамках 500-літнього ювілею Чортківської магдебурії, 21 січня відбудеться у Чорткові. Проходитимуть ігри на футбольному полі зі штучним покриттям на стадіоні «Харчовик». Участь у змаганнях візьмуть 8 команд, розподілених на дві групи: Чортківська міська рада, Хмельницька міська рада, Городенківська міська рада, Івано-Франківська міська рада, Кам’янець-Подільська міська рада, Чернівецька міська рада, Тернопільська міська рада, Збірна міських голів України з футболу - Ukrainian team of mayors.

Як інформує Чортківська міська рада, розклад матчів V традиційного турніру з мініфутболу серед команд міських рад, присвяченого Дню Соборності України, такий:

Група А: Городенка, Чортків, Збірна міських голів України, Хмельницький;

Група В: Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Чернівці, Тернопіль.

Розклад матчів, група В:

1 тур. 9:00 – Івано-Франківськ – Тернопіль; 9:20 – Кам’янець-Подільський – Чернівці

2 тур. 9:45 – Чернівці – Івано-Франківськ; 10:05 – Тернопіль – Кам’янець-Подільський

3 тур. 10:30 – Івано-Франківськ – Кам’янець-Подільський; 10:55 – Чернівці – Тернопіль.

Розклад матчів, група А:

1 тур. 11:30 – Городенка – Хмельницький; 11:50 – Чортків – Збірна міських голів

2 тур. 12:15 – Збірна міських голів – Городенка; 12:40 – Хмельницький – Чортків

3 тур. 13:05 – Городенка – Чортків; 13:30 – Збірна міських голів – Хмельницький.

Півфінали:

13:50 – 1 місце (група А) – 2 місце (група Б)

14:20 – 2 місце (група А) – 1 місце (група Б).

Матч за 3 місце: 15:00.

Фінал: 15:30.

 

Сторінка 735 з 1437

«ПочатокПопередня731732733734735736737738739740НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер
Банер