images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Компанія "Кінодністер" започаткувала новий відео проект

Понеділок, 16 жовтня 2017, 10:14

Компанія "Кінодністер" з нагоди 75-річчя УПА започаткувала новий відео проект на історико-патріотичну тематику для молоді фото-комікс "Мій янгол". Проект соціальний, будемо вдячні за вашу підримку і співпрацю.



тел. для довідок 0978309083 - Наталя Музичук


 

Очільник Тернополя привітав учасників Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Тернове поле»

Неділя, 15 жовтня 2017, 07:04

12-13 жовтня у Тернополі проходить відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «ТЕРНОВЕ ПОЛЕ - 2017», який присвячений пам’яті Віталія Назарчука, заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії.

На турнір приїхало понад 140 учасників практично з усіх міст України та представники з Білорусі. Привітав учасників турніру очільник Тернополя Сергій Надал.

«Цей турнір є відбірковим до участі українських борців до змагань міжнародного рівня, - зазначає міський голова. – У Тернополі є хороша борцівська школа, тому, на перспективу, нашим завданням повинно бути спорудження сучасного борцівського залу, де будуть належні умови для проведення змагань міжнародних рівнів».

У Тернополі висадили найдовшу в Україні катальпову алею

Субота, 14 жовтня 2017, 08:44

У Тернополі зафіксували новий рекорд – найдовша в Україні катальпова алея. Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, її протяжність майже 1500 метрів та ростуть там 169 дерев. Зафіксували досягнення у Книзі рекордів міста.

«Катальпи у парку «Топільче» висаджували протягом року, - розповідає міський голова. – Сьогодні ми висадили ще 45 катальп, які разом становлять найдовшу катальпову алею України. Алея з назвою «Файне місто Тернопіль» є природоохоронною акцією, яка поєднує два напрямки: екологічний та урбаністичний»

До слова, у Тернополі діє концепція комплексного озеленення міста, відповідно до якої у місті поступово проводиться заміна дерев. Наприклад, замінюються тополі, на пух яких багато людей мають алергію, на катальпи, червонолисті клени, тюльпанові дерева тощо.


 

Матеріальна допомога на оздоровлення при наданні відпустки

Субота, 14 жовтня 2017, 08:15

У випадку якщо виплата матеріальної допомоги на оздоровлення передбачена положеннями про оплату праці найнятих робітників (колективним договором, галузевою угодою і тому подібне), прийнятими згідно з нормами трудового законодавства, то ця матеріальна допомога в цілях оподаткування прирівнюється до зарплати і включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податків в місяці, в якому здійснено її фактичне нарахування та оподатковується податком на доходи фізичних осіб за ставкою 18% та військовим збором 1,5%.

Сума матеріальної допомоги на оздоровлення є також базою нарахування ЄСВ в місяці, в якому працедавець нараховує суму відпускних.

За матеріалами  Тернопільської ОДПІ


Розпочався капітальний ремонт ще двох прибудинкових територій

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 07:52

Розпочався капітальний ремонт прибудинкових територій на вулиці Чубинського, 2 та Вербицького, 1. Наразі працівники підрядної організації здійснюють підготовчі роботи - знімають старе асфальтобетонне покриття та бордюри.

До слова, наразі у місті завершився капітальний ремонт 25-ти об’єктів, роботи на 14-ти об’єктах – тривають.

 

Сторінка 977 з 1422

«ПочатокПопередня971972973974975976977978979980НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер