images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Працівники підрозділів служби «102» пройшли тренінг для оперативного реагування на звернення дітей у воєнний період .

Середа, 29 червня 2022, 10:22

Працівники підрозділів служби «102» пройшли тренінг для оперативного реагування на звернення дітей у воєнний період.

Навчальний курс на тему» Ефективне реагування під час війни на звернення дітей з особливою увагою до постраждалих від домашнього насильства» пройшли співробітники лінії 102 та чергових служб ГУНП в Тернопільській області. Захід відбувся за сприяння  місії ОБСЄ.

Два дні працівники поліції разом із менеджерами місії ОБСЄ, представниками ГО «Ла Страда Україна» та психологами навчалися особливостей телефонного спілкування з дітьми різних вікових категорій, які постраждали від різного роду насильства.

Присутні обговорили  причини та прояви булінгу і насильства , вивчали алгоритми реагування  на такі виклики у воєнний період. Під час практичних занять учасники тренінгу відпрацювали навички ідентифікації постраждалих дітей, як отримати від них детальну інформацію про подію, розглянули складнощі опрацювання таких повідомлень на окупованих територіях.

Окремо лектори звернули увагу і на професійне вигорання працівників чергових служб у режимі підвищених навантажень. Відтак, працівники диспетчерської та чергових служб спілкувалися із психологами задля підтримання емоційної рівноваги і профілактики проблемних ситуацій у професійній діяльності.

Керівник Нацполіції краю Олександр Богомол подякував залученим експертам за опанування нових навичок в роботі операторів. Він зазначив, що кожна порада, кожне практичне заняття удосконалює роботу служби «102».

Усі учасники курсів отримали відповідні сертифікати, що підтверджують підвищення їх кваліфікації.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/Informacziya/praczivniki-pidrozdiliv-sluzhbi-102-projshli-trening-dlya-operativnogo-reaguvannya-na-zvernennya-ditej-u-vojennij-period/

 

Увага! Зникла Веприк Наталія Мартинівна .

Середа, 29 червня 2022, 10:17

Працівники Чортківського районного відділу поліції розшукують мешканку села Новосілка Веприк Наталію Мартинівну 1984 року народження.

23 червня жінка вийшла з дому та не повернулася.

Прикмети: зріст 160 см., повної статури, волосся темнее.

Була одягнена в білу кепку, чорну куртку, червоно-чорну спідницю та темні туфлі.

Зникла хворіє психічними розладами.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, телефонуйте за номером в Чорткові (03554) 2-12-45 або на лінію «102».

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області



Хакери "привітали" Україну з Днем Конституції на зламаному сайті ради при Путіні

Вівторок, 28 червня 2022, 14:08

Невідомі хакери зламали сайт ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства та прав людини і опублікували на ньому привітання з Днем Конституції України.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі сайт не відкривається, а в самій раді заявили, що "в останні дні зазнавали масованих DDoS-атак і сьогодні сайт було зламано".

Нагадаємо, що українська IT-армія за 4 місяці війни (з 26 лютого по 26 червня) атакувала понад 4200 російських онлайн-ресурсів. Серед них – сайти держустанов, регіональні суди, заклади вищої освіти, банки.

Через ці DDoS-атаки було зупинено роботу сайтів державних установ рф, росіяни не могли отримати держпослуги, провести фінансові операції в онлайн-банкінгу, абітурієнти не могли подати заявку онлайн до ЗВО, а судові процеси в регіонах призупинилися.

 

У Тернополі з нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України відбулися урочисті заходи

Вівторок, 28 червня 2022, 13:43

28 червня на Театральному майдані Тернополя відбулися урочистості та покладаня квітів до меморіалу Незалежності з нагоди відзначення 26-ї річниці з дня ухвалення Основного Закону - Конституції України.  На жаль, цьогоріч державне свято наша країна відзначає в умовах воєнного стану.

Під час урочистого заходу міський голова Сергій Надал вручив подяки, нагородні знаки і цінні подарунки тернопільським військовослужбовцям та подякував їм за вірність військовій присязі, мужність і сміливість у боротьбі з окупантами. Також до

Ще більше 20-ти нагород з нагоди свята відправлено на східні рубежі нашої країни, де захисники боронять Україну від московської орди.

«Конституція - це життєве кредо України, це базис, на якому сформована Українська держава. Це «мирська Біблія», яка гарантує кожному з нас, що Україна є незалежною та суверенною, демократичною та правовою державою.. Український народ є носієм суверенітету та єдиним джерелом влади, а  українська мова - єдиною державною. Саме Конституція нам говорить, що  українська земля – це наше основне національне багатство,  а кожен українець має невід’ємне право на життя, - відзначає Сергій Надал. - Сьогодні все це у нас намагається відібрати наш тисячолітній московський ворог - забрати нашу свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю та знищити українців як народ. Саме тому нашим священним обов’язком є зберегти українську державність та українську Конституцію. Україна обов’язково  переможе. Наша Конституція буде діяти по всій Україні - від Ужгорода до Луганська, від Славутича до Севастополя».

Нагадаємо, впродовж дня у Тернополі та населених пунктах громади проводитимуться інформаційно-просвітницькі заходи, виставки, презентації, а також працюватимуть творчі майстерні. Детальний перелік заходів за посиланням.

Також просимо усіх громадян не нехтувати сигналами «Повітряна тривога» та перебувати у безпечному місці до оголошення її відміни.

Притула розповів, на що витратить кошти, які зібрали на Байрактари

Вівторок, 28 червня 2022, 11:06

ФОТО WIKIPEDIA.ORG

Заощаджені кошти, які Фонд Притули зібрав на три турецькі "Bayrаktar TB2", підуть на забезпечення перемоги України.

Джерело: засновник Фонду Сергій Притула у Twitter у відповідь на повідомлення компанії Baykar про те, що вона передасть безпілотники безкоштовно

Пряма мова Притули: "Заощаджені кошти підуть на забезпечення нашої перемоги у тісній співпраці зі Збройними Силами України!".

Деталі: Він подякував компанії Baykar, за те, що вона цінує "здатність українців об’єднуватися" і додав, що всі "вражені вашим рішенням".

Що було раніше: Турецька компанія Baykar заявила, що передасть Україні три БПЛА "Bayraktar TB2", на які українці за кілька днів змогли зібрати 600 мільйонів гривень, безкоштовно.

Передісторія:

  • Телеведучий і волонтер Сергій Притула та блогер Ігор Лаченков 22 червня відкрили збір коштів на безпілотники для ЗСУ. Метою було зібрати 500 млн гривень на 3 "Байрактари".
  • Українці впоралися за 3 доби, зібравши разом 600 мільйонів гривень.

 

Сторінка 633 з 1423

«ПочатокПопередня631632633634635636637638639640НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер