images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У Тернополі приготують найдовшу в Україні ковбасу, вагою понад 200 кілограм

Середа, 03 травня 2017, 06:27

І фестиваль локальної їжі та культури «Тернопільська брама» пройде 5-7 травня на Театральному майдані. Він стане гучним початком фестивального сезону у Тернополі, адже організатори хочуть запросити ледь не всю Україну стати свідком встановлення кулінарного рекорду – найдовшої в Україні 400-метрової ковбаси.

«Ми пропонуємо тернополянам побачити встановлення рекорду – приготування найдовшої в Україні ковбаси. Ми обрали ковбасу із назвою «кабаносі» з групи «мисливських» ковбас, яка готується з м’яса свинини, яловичини з додаванням натуральних спецій», - розповів під час прес-конференції директор «Тернопільського м’ясокомбінату» Віктор Малюта.

Вага найдовшої ковбаси в Україні становитиме більше 200 кг.

« «Тернопільський м’ясокомбінат» ставить перед собою завдання побити вже існуючий в Україні рекорд з найдовшої ковбаси, щоб наше місто увійшло в гастрономічну історію країни. Плануємо приготувати 400-метрів ковбаси і пригостити цим рекордом усіх гостей фестивалю», - розповідає генеральний директор компанії «Агропродсервіс», ініціатор рекорду Іван Чайківський.

 

 

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 р. №1133

Неділя, 30 квітня 2017, 10:43

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області повідомляє, що 29 березня 2017 року внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 р. № 1133 «Про надання послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у скорочені строки» (Офіційний вісник України, 2016 р., №2,ст. 113).

 

Головне територіальне управління юстиції у

Тернопільській області

«Укротека» у Тернополі побила рекорд

Неділя, 30 квітня 2017, 10:33

Понад шість годин без перерви звучав у тернопільському нічному клубі «OPERA» сет із україномовних танцювальних композицій. Це своєрідний рекорд одновечірочного укросаунду.

Укротека – це вечірки української клубної музики. Вони проходять у багатьох нічних клубах України та спрямовані на підтримку танцювального контенту рідною мовою. 23 квітня «Укротека» стартувала у Тернополі, та одразу ж стала найдовшою за тривалістю україномовною дискотекою.

Сучасними українськими реміксами присутніх розважав автор мережі просвітницьких вечірок, найбажаніший ведучий музичних подій в Україні, спеціальний гість на відкритті «Укротеки» у Тернополі ем-сі GONIBEZ. Звучали найвідоміші пісні гуртів «Антитіла», «Скрябін», «Океан Ельзи», «Бумбокс», «ONUKA», «Без обмежень», а також тернопільських зірок Андрія Підлужного, Віктора Павліка, С.К.А.Й., «Братів Гадюкіних».

Відвідувачів першої у Тернополі «Укротеки» були вражені новим звучанням знайомих пісень, та можливістю підспівувати. Приємно їх здивував і спеціальний патріотичний жовто-синій коктейль, яким адміністрація нічного клубу пригощала з нагоди відкриття серії українських вечірок.

Відтепер «Укротека» проходитиме щонеділі у нічному клубі «ОPERA» (RK MAXIM), вул..Білецька 1.

Організатори передбачили безкоштовні запрошення для тих тернополян, які хочуть відпочивати під високоякісну українську музику та допомагають у її поширенні. За деталями та запрошеннями можна звертатися до Андрія Деркача: 097-154-19-58.

30 квітня на вас чекають спеціальні гості – GENTELMEN PROJECT зі Львова.

Замовлення столиків за номером (067) 351-41-01.

 

У Тернополі вандали облили фарбою пам’ятний знак на честь дивізії СС «Галичина»

П'ятниця, 28 квітня 2017, 08:56

Акт вандалізму над пам’ятним знаком на честь дивізії СС «Галичина», який знаходиться у парку Топільче, виявили працівники КП «Об’єднання парків культури і відпочинку» зранку, 27 квітня.

Невідомі облили пам’ятник червоною фарбою напередодні 28 квітня – дня вшанування воїнів СС «Галичина» та 74-ої річниці створення дивізії.

Працівники комунального підприємства звернулися у поліцію, а також оперативно очистили пам’ятний знак від фарби.

Центр зайнятості співпрацює з територіальною громадою

Четвер, 27 квітня 2017, 08:00

В рамках співпраці з Байковецькою територіальною громадою відбулася виїзна акція Тернопільського міськрайонного центру зайнятості на території с.Шляхтинці та с.Лозова з метою інформування про послуги Служби зайнятості.

Представники служби зайнятості розповіли про проведення роботи в напрямку детінізації трудових відносин шляхом компенсації роботодавцям витрат в розмірі єдиного соціального внеску, залучення коштів місцевого бюджету для фінансування громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру за участю безробітних громадян, послуг з організації професійного навчання, підготовки та перепідготовки кадрів на замовлення роботодавців.

Ольга Тихович - фахівець Тернопільського міськрайонного центру зайнятості поінформувала присутніх про наявність вакансій економістів, продавців-консультантів, адміністраторів, юристів, водіїв, столярів, охоронників та інші.

Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Галина Приступа та Оксана Гороховська провели профорієнтаційний захід з учнівською молоддю ЗОШ I-IIІ ступенів с. Лозова Тернопільського району. За допомогою тестових методик старшокласники визначали тип професійної діяльності, який їм найбільше підходить. Учні охоче виконували профорієнтаційні вправи та визначали важливі професії для села та міста; дискутували з питань становлення молодої людини на ринку праці, її кар’єрного росту. Також ознайомили дітей з топ-10 найпопулярніших професій України та світу, а також із професіми майбутнього. Цікавинкою для дітей став перегляд анімаційних профорієнтаційних роликів Державної служби зайнятості (Центрального апарату) з описом професій сьогодення. Учні жваво обговорювали особливості професійної діяльності ресторатора, фермера, інженера, біотехнолога.

 

Відділ активної підтримки безробітних ТМРЦЗ

 

Сторінка 1027 з 1425

«ПочатокПопередня1021102210231024102510261027102810291030НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер