images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У Тернополі на просп. Злуки демонтували металевий вантажний контейнер

П'ятниця, 10 травня 2024, 12:36

10 травня постійно діюча робоча група з організації проведення демонтажу, спільно з управлінням муніципальної інспекції міської ради та в присутності працівників поліції, демонтували тимчасову споруду. Зокрема, це – металевий вантажний контейнер, що був розміщений на просп. Злуки, біля будинку № 39, у Тернополі. Власник об'єкта не встановлений.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 08.05.2024 року № 788 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування».

Демонтована тимчасова споруда перебуває на зберіганні на території, що за адресою вул. Бережанська, 44–В у Тернополі.

 

Міський голова Сергій Надал зустрівся з матерями-героїнями та вручив їм сертифікати на отримання квартири

П'ятниця, 10 травня 2024, 12:23

Напередодні свята Дня матері міський голова Сергій Надал зустрівся з матерями-героїнями та вручив їм сертифікати на квартири та цінні подарунки.

Сергій Надал привітав зі святом та подякував усім українським матерям за любов і неоціненний внесок у виховання захисників незалежної України.

«Вітаємо з прийдешнім святом Дня Матері. У нашому житті завжди була, є та буде найголовнішою мама. Напевно, у всіх нас змалечку є свій особистий неповторний образ матері, матері, яка завжди пробачить, зрозуміє, любить та допоможе. Навіть є така приказка «Мама може замінити будь-кого, та ніхто не може замінити маму», – зазначає Сергій Надал. –  Велика вдячність усім нашим матерям за безцінний дар життя, за виховання, любов, турботу, за те, що в будь-яку хвилину ви разом зі своїми дітьми. Щиро бажаю здоров’я вам та вашим сім’ям. Нехай наші діти зростають в мирній країні».

Так, відповідно до Указу Президента України за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку, почесне звання «Мати-героїня» присвоєно матерям Тернопільської громади:

  • Гайдаш Марії Миколаївні, матері п’яти дітей;
  • Чміль Людмилі Володимирівні, матері п’яти дітей;
  • Коробій Любов Михайлівні, матері семи дітей;
  • Тарасюк Наталі Іванівні, матері шести дітей.

Міський голова Сергій Надал вручив сертифікати на отримання квартири двом матерям-героїням –  Коробій Любов Михайлівні та Тарасюк Наталі Іванівні та цінні подарунки, зокрема, роботи-пилососи тернополянкам, що отримали почесне звання «Мати-героїня».

У тернопільських парках розпочали працювати атракціони

П'ятниця, 10 травня 2024, 12:21

Сьогодні, 10 травня, у тернопільських парках стартує весняно-літній сезон атракціонів. Загалом працюватимуть 18 різних видів розважальних локацій, тож відвідувачі зможуть обрати для себе те, що їм до вподоби.

Зокрема, на території парку Сопільче працюють такі атракціони: «Берізка», «Сонечко», «Автодром», «Карнавал», «Дитяча залізниця», «Дзвіночок», потяг «Гусениця». Щодо вартості, то цьогоріч вона складає від 30 грн до 60 грн.

У парку Національного відродження для відвідувачів працюють атракціони: «Юнга», «Колесо огляду» «Ромашка», «Дитячі каруселі», «Сюрприз», «Грибок», «Веселі гірки», «Берізка», «Клоун». Також у парках працюють локації з батутами та водна куля.

Біля острова «Чайка» та на пляжі «Циганка», що у парку ім. Тараса Шевченка, доступні водні велосипеди. Час катання складає 30 хв та 1 год, вартість – від 60 грн до 180 грн (залежно від часу катання та місткості засобу).

Перед новим весняно-літнім сезоном усі атракціони пройшли експертне обстеження фахівцями Тернопільського експертно-технічного центру Держпраці та отримали відповідні сертифікати безпеки і допущені до експлуатації.

Просимо бути обачними, відвідуючи атракціони, та дотримуватися усіх вимог безпеки з метою уникнення травм.

 

Міський голова Сергій Надал привітав медичних сестер напередодні професійного свята

Четвер, 09 травня 2024, 13:44

Щорічно, 12 травня відзначається Міжнародний день медичної сестри. Напередодні професійного свята міський голова Сергій Надал привітав та нагородив цінними подарунками та подяками працівників медичної галузі Тернополя.

«У Міжнародний День медичної сестри щиро вітаю усіх медсестер, медбратів, фельдшерів, акушерок, лаборантів. Ви завжди першими приходите на поміч. Надаєте необхідну висококваліфіковану медичну допомогу хворим, співчуваєте людському болю і стражданню, проявляєте турботу та увагу. У час війни рятуєте життя нашим захисникам, зцілюєте поранених у госпіталях, – зазначає Сергій Надал. –  Щира вдячність вам за порятунок життя українців, за вашу щоденну благородну працю. Це неоціненний вклад у перемогу та майбутнє України. Ви є всюди, як янголи-охоронці. Ваша праця – це справжній героїзм».

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Тернопільська міська рада передала для захисників ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro

Четвер, 09 травня 2024, 13:41

Вчора, 08 травня, Тернопільська міська рада для захисників військової частини Тернополя вчергове передала додаткове розвідувальне обладнання.

На звернення військових, міський голова Сергій Надал в рамках програми «Обороноздатність» передав 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro (With DJI RC) загальною вартістю 1 043 850 грн.

Додамо, переглянути усю допомогу, яку Тернопільська міська рада надає Збройним силам України, можна у Реєстрі переданої допомоги у розділі «Е-сервіси».

 

Сторінка 1 з 1433

«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер