images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У парку Національного відродження розпочали реконструкцію

Середа, 05 липня 2017, 07:18

Цими днями у парку Національного відродження розпочалися ремонтні роботи. Відповідно до проекту, там заплановано відремонтувати дах сцени Cпівочого поля, а також реконструювати центральний фонтан «Олімпіада», облаштувати вуличне освітлення та прилеглі до фонтану доріжки.

«Фонтан «Олімпіада» будувався ще у 80-х роках ХХ століття. З тих пір його не ремонтували, інженерні мережі вийшли з ладу та й сам фонтан є затратним, оскільки під час його включення спостерігається великий розхід води, - пояснює заступник начальника управління ЖКГ Микола Лесів. – Саме тому, відповідно до проектно-кошторисної документації, було прийнято рішення повністю провести заміну інженерних мереж фонтану та облаштувати закриту систему втрати води».

Поруч з фонтаном також капітально відремонтують пішохідні доріжки та облаштують нове вуличне освітлення з енергозберігаючими технологіями.

 

На відпочинок у Литву поїхали 40 дітей учасників АТО з Тернополя

Вівторок, 04 липня 2017, 11:57

Завдяки співпраці Тернополя та міста Таураге вже другий рік поспіль діти учасників АТО їздять на відпочинок у Литву.

«Цього року заплановано дві поїздки для сорока дітей учасників АТО з Тернополя, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Відгуки дітей, які вже були у Литві, дуже позитивні, тому ми продовжуємо співпрацю. Зі своєї сторони забезпечуємо транспортні та організаційні витрати, а приймаюча сторона у Литві – проживання, харчування та екскурсійну програму».

Зазначимо, що спільно з тернопільськими волонтерами також діти учасників АТО мають можливість поїхати на оздоровлення у Затоку Одеської області. Цього року туди вже було організовано дві поїздки.

Реєстрація накладних – зупиняється

Понеділок, 03 липня 2017, 07:55

З 1 липня  повноцінно запрацює електронна система управління ризиками при адмініструванні ПДВ, яка автоматично буде зупиняти реєстрацію ризикових податкових накладних. Про це інформували в Тернопільській ОДПІ.

Критерії оцінки ступеня ризиків затверджено наказом Мінфіну України від 13.06.2017 №567. В інспекції зазначили, що платник податку, у разі отримання квитанції про зупинення реєстрації податкової накладної чи розрахунку коригування в Реєстрі, має право подати на розгляд Комісії ДФС інформацію у вигляді Таблиці даних платника податків за встановленою формою J(F)1312301.

Таблиця надсилається виключно в електронному вигляді, завірена електронними цифровими підписами відповідальних осіб.

Електронні формати Таблиці розміщенні на офіційному веб-порталі ДФС у розділі «Електронна звітність» / Платникам податків про електронну звітність / Інформаційно-аналітичне забезпечення / Реєстр електронних форм податкових документів.

Після обробки та розгляду Комісією ДФС Таблиці платнику протягом п’яти робочих днів направляється друга квитанція, в якій зазначається інформація про результат розгляду (врахування/неврахування інформації).


Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ


 

Коли підприємець може не платити єдиний податок?

Понеділок, 03 липня 2017, 07:54

У Тернопільській ОДПІ нагадали, що платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки, а також, за період хвороби, підтвердженої копією листка (-ів) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів. Однак, від сплати єдиного внеску за вказаний період підприємець не звільняється.

Інформація про період щорічної відпустки і терміни тимчасової втрати працездатності з обов’язком доданням копії листка непрацездатності – подається за заявою у довільній формі до податкової інспекції за місцем реєстрації.

Платники міста Тернополя й Тернопільського району подають відповідні документи у Центр обслуговування платників, який знаходиться за адресою: вул. Білецька, 1. Докладніші консультації за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

 

У громадському транспорті Тернополя постраждалі від Чорнобильної АЕС користуватимуться пільговим проїздом без обмежень

П'ятниця, 30 червня 2017, 07:48

Постраждалі внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС І та ІІ категорії можуть безкоштовно користуватися пільговим проїздом у маршрутках міста без обмежень. Таке рішення прийняли на виконкомі.

Зі слів начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігоря Мединського, напередодні перевізники погодилися перевозити постраждалих від Чорнобильської АЕС І та ІІ групи, незалежно від того, чи є у громадському транспорті три пільговики.

До слова, правом користуватися пільговим проїздом у громадському транспорті Тернополя без обмежень мають також учасники бойових дій.

 

Сторінка 1020 з 1437

«ПочатокПопередня1011101210131014101510161017101810191020НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер