images/stories/logosait_new.jpg

 

Здоров'я


Давайте познайомимося ближче з Body Line!!!

Вівторок, 12 липня 2022, 11:12

Школа-студія масажу та косметології «Body Line» Оксани Петришин, працює уже понад 26 років та оздоровляє не тільки тіло, а і душу.

За цей період було створено 2 локації масажу у м. Тернополі: Тарнавського, 23; Руська, 16а.

Студія налічує понад 70 видів масажу за різними технологіями та Авторською технікою засновниці Петришин Оксани Мирославівни.

 

Школа-студія «Body Line» славиться дуже багатьма Проектами, а найбільше це благодійністю та волонтерською допомогою. Перерахувати і неможливо всього, але засновниця точно знає, що зупинятись на досягненому не збирається. Адже як говорить Оксана Мирославівна: «У Бога є свої плани, а як інструмент його, лише можу втілювати їх у життя!»

Деякі із найголовніших Проектів можна виокремити:

- 6-ти разові Рекордсмени України по-масажах.

- Засновники проектів: «Корекція Фігури»; «Скульптор тіла»; «Party All inclusive»; «Перезавантаження 2020р.»; «Паті для душі і тіла».

- Провели такі Благодійні проети:

«Світло крізь долоні» (зробили більше 800 благодійних масажів для АТО)

«Завітай до мене Ангел» (благодійний проект для діток з обмеженими можливостями)

«Гармонік» (збір коштів на Лазерний ніж для онкохворих)

«Соціальне таксі» (збір коштів для придбання 2-ох автомобілів для перевезення людей з особливими потребами)

Взяли під опіку діток з особливими вадами і подарували 30 сертифікатів на Лікувально-оздоровчі масажі, всі пройшли реабілітацію і отримали хороші результати.

Волонтери на ЗСУ, приймали і будемо приймати на реабілітацію наших воїнів (безкоштовно).

Випустили більше 1 000 учнів за період існування школи-студії «Body Line».

У 2020р. потрапили в 10-ку кращих шкіл України, та були нагородженні знаком Якості за надання послуг.

У 2021р. по-рейтингу на міжнародному рівні, школа «Body Line» зайняла 1 місце.

Також студія отримала Оскар, як краща масажна школа, та була нагороджена Орденом «Лідер України 2021р»

Студія продовжуватиме звершувати і досягати цілей не покладаючи зусиль.

Адже все робиться з добрими намірами та на славу Всевишнього.

Завжди з відкритими дверима та серцем чекатитимемо Вас наші дорогі клієнти у нашому дому під назвою «Body Line».

 

м.Тернопіль

Тарнавського, 23/ тел. 067 493 91 04

Руська, 16а/ тел. 098 990 06 00

 

В Росії підтвердили перший випадок віспи мавп

Вівторок, 12 липня 2022, 11:06

У молодого чоловіка з Санкт-Петербурга виявили вірус мавпячої віспи.

Він нещодавно повернувся з Європи, повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Пацієнт звернувся до лікарні з характерним висипом. Медики дослідили біоматеріал та підтвердили у нього віспу мавп 12 липня.

Наразі чоловіка ізолювали в інфекційні лікарні. Медики кажуть, що хвороба протікає у легкій формі. Загрози життю пацієнта немає.

Фото: ganzevayna / Depositphotos

Лікарі встановили контактних осіб та контролюють їхній стан здоров'я.

Нагадаємо, в червні у Польщі зареєстрували перший випадок інфікування мавпячою віспою

 

Станом на  11 липня у 59 неендемічних країнах та територіях виявлено понад 9 тис. випадків інфікування. Але у ВООЗ поки не вважають спалах віспи мавп епідемією.

Мавпяча віспа – інфекційне захворювання, яке притаманне регіонам Західної та Центральної Африки.

Симптомами є характерні висипи на шкірі, слабкість та лихоманка.

Більшість людей одужують за 2-4 тижні.

Вікторія Андрєєважурналістка УП.Життя

В Україні з серпня продаватимуть антибіотики за е-рецептом: як його отримати

Вівторок, 12 липня 2022, 11:00

Із серпня цього року українцям почнуть виписувати електронні рецепти на купівлю антибіотиків.

У Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що це перший етап у впровадженні електронного рецепта на всі рецептурні препарати в Україні.

Крім того, запровадження е-рецептів дозволить врегулювати обіг ліків – відстежувати дані про призначення та обʼєми використання антибіотиків в Україні. Також це важливий крок у боротьбі проти стійкості до антибіотиків, внаслідок якої все більше інфекцій набувають стійкості до медикаментів.

"Нововведення почне працювати в рамках перехідного періоду в медичних закладах, що працюють з електронною системою охорони здоровʼя (ЕСОЗ)", – підкреслили у МОЗ.

Фото: Syda_Productions/Depositphotos

Якщо лікарня, до якого звертається пацієнт, не підключена до ЕСОЗ, тоді лікар повинен виписати паперовий рецепт.

У МОЗ наголосили: електронний рецепт можна буде отримати у будь-якого лікаря, незалежно від того, чи є у вас декларація з сімейним лікарем. Водночас необхідною умовою є реєстрація в електронній системі охорони здоров’я.

"Кожен пацієнт може це зробити, уклавши декларацію з сімейним лікарем або зареєструвавшись у системі на прийомі в будь-якого іншого лікаря. Якщо ви вже маєте декларацію, то під час наступного візиту до лікаря переконайтеся, що всі ваші дані внесені до системи коректно", – радить МОЗ.

Під час перехідного періоду українські пацієнти зможуть купувати антибіотики за рецептом у будь-якій аптеці. Для цього потрібно лише показати фармацевту інформаційну довідку, яку лікар має видати на підтвердження призначення.

"Також за рецептом пацієнт буде самостійно ухвалювати рішення про вибір торгової назви препарату, що містить призначену діючу речовину, орієнтуючись на власний бюджет", – наголосила заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Перехідний період триватиме до кінця 2022 року. За цей час медичні та аптечні заклади повинні підготуватися до повноцінного переходу на виписку рецептурних препаратів виключно за електронним рецептом. Для цього необхідно:

  • обрати медичну інформаційну систему,
  • зареєструватися в електронній системі охорони здоровʼя.

"Це важлива частина реформи, оскільки саме з використанням інструментів електронної системи  охорони здоровʼя можна забезпечити безпечне та якісне надання медичної допомоги та відстежувати дані про призначення та споживання рецептурних препаратів в Україні", – пояснюють у відомстві.

Далі МОЗ планує повноцінний запуск електронного рецепта на антибіотики. При цьому рішення будуть ухвалювати з огляду на ситуацію в країні.

Нагадаємо, українські медичні заклади почали вести облік вживання антибіотиків у січні цього року.

Діана Кречетоважурналістка УП.Життя

 

Як зрозуміти, що вами маніпулюють?

Вівторок, 11 листопада 2014, 10:21

5813_5.jpg (33.84 Kb)

Фрази-маніпулятори


Як не стати жертвою маніпуляцій?

Серед найбільш поширених способів маніпуляції хибне перепитування. Таке перепитування робиться доля того, щоб змінити зміст сказаного на свою користь. Уважно вслухайтесь в те, що перепитує ваш співбесідник, якщо ви помітите викривлення інформації відразу ж поправте його.

Також часто використовують показну байдужність та неуважність, таким чином маніпулятор намагається вивідати у опонента важливу інформацію, яку той повідомить для того, щоб підвищити свою значимість у очах маніпулятора.


Швидкий перехід на іншу тему дозволяє уникнути детальнішого обговорення попередньої. Проте перервана тема фіксується у голові опонента маніпулятора. Для того, щоб боротись з цим слід усвідомлювати з якою метою діє маніпулятор.

Цитування опонента також є способом маніпуляції, найчастіше цитування є викривленим. Як варіант захисту опонент може використати той же спосіб.

Пам'ятайте, ви в жодному разі не повинні піддаватись на маніпуляції, навіть якщо вам шкода маніпулятора або ви йому симпатизуєте. Кожна маленька ситуація з спробою маніпулювання, яку ви приймаєте рано чи пізно обернеться більш серйозною.

Популярні жіночі звички, які дуже злять наших чоловіків

Вівторок, 11 листопада 2014, 10:15

Популярні жіночі звички, які дуже злять наших чоловіків

Багато жінок обожнюють хвалитися перед іншими ідеальними відносинами зі своїм коханим. Вони переконані, що ніколи не здійснюють вчинків, які могли б вивести з себе їх партнера. Деякі представниці прекрасної статі впевнені, що між ними і їх партнером ніколи не буває таємниць і з боку може здатися, що особисте життя таких жінок абсолютно безхмарне і позбавлене неприємних моментів. Почувши про таку щасливу пару, ви навіть можете відчути заздрість, оскільки ваші відносини далеко не такі ідеальні …

Але не варто сильно турбуватися з цього приводу, оскільки ідеальних відносин просто напросто не існує. У будь-яких відносинах є і злети, і падіння. Хоча багато жінок можуть про це навіть не здогадуватися, але в їх поведінці завжди знайдеться щось таке, що безумно дратує їх другу половинку.

У цій статті ви дізнаєтеся про жіночі звички, які дратують чоловіків більше за все на світі.

1. Звичка обговорювати особисте життя з сторонніми людьми

Як вже було сказано, у всіх любовних стосунках є і злети і падіння. Чи трапляються у вашій парі важкі часи, коли виникають конфлікти і непорозуміння? Можливо, ви сказали, або зробили щось не так? Або ваші любовні негаразди були спровоковані чимось іншим?

2610058_9f685610

Звичка «виносити сміття з хати»

Немає нічого страшного в тому, що між вами і вашим коханим іноді трапляються сварки. Долаючи всі конфлікти і випробування разом, рука об руку, ви здатні загартувати і ще більше зміцнити ваші відносини. Але простіше сказати, ніж зробити. Ви запитаєте: «Чому?». Справа вся в тому, що деякі жінки обожнюють «виносити сміття з хати» і сьогодні, в період розквіту всіляких соціальних мереж, деяких представниць слабкої статі хлібом не годуй, дай тільки написати в Фейсбуці або Твіттері педантичні подробиці з особистого життя. Досить кількох рядків і всі ваші друзі будуть в курсі того, що накоїв ваш чоловік.

Навіть якщо ви потім помиріться, ваша сім’я і приятелі можуть почати дивитися на вашу пару зовсім іншими очима. Навряд чи вам би цього хотілося …

Чоловіки діють інакше

На відміну від жінок, представникам сильної статі не подобається обговорювати свої любовні негаразди із сторонніми людьми. Вони хочуть тримати все в собі і самостійно розмірковувати над проблемою. Деяким жінкам теж не завадило б проявити більше делікатності в питаннях особистого життя. Якщо вам, дорогі дами, дійсно так складно тримати язик за зубами, то хоча б постарайтеся обговорювати особисте життя тільки з найближчими вам людьми.

2. Звичка виховувати чоловіка

Жінкам необхідно раз і назавжди усвідомити собі, що чоловіків неможливо переробити і вони залишаться такими, якими вони були на початковому етапі відносин. Деякі представниці прекрасної статі ставляться до нас як до якогось проекту в їхньому житті. А деяких заносить ще далі і вони починають ставитися до своїх молодих людей як до домашнім вихованцям, яких вони можуть наряджати, як їм заманеться і вказувати, як і що їм робити.

Чоловіки не такі завзяті противники змін, як часто вважають жінки

Іноді нам навіть подобається питати у наших других половинок поради. Але у всього є своя межа. Зміни вітаються чоловіками, якщо вони розумні і не заважають залишатися їм тими, ким вони хочуть бути. Але терпінню приходить кінець, коли жінки починають займатися дурницями: ховають наш одяг; вказують, скільки м’яса нам слід їсти, або забороняють дивитися деякі фільми, бо від такого типу фільмів ми нібито тупіємо.
Вам, жінкам, потрібно зрозуміти, що ми більше не підлітки і не потребуємо опіки матусь.

3. Звичка довго говорити по телефону

Ще однією розповсюдженою особливістю багатьох дам, які доводять нас, чоловіків, до сказу, є любов довго базікати по телефону. Часом складається таке враження, що для того, щоб вижити жінці необхідна вода, їжа і мобільний телефон, причому більшості жінок телефон потрібен зовсім не для того, щоб з його допомогою вирішувати важливі справи, або для потреб по роботі. Для них смертельно важливо не пропустити жодного дзвінка, в іншому випадку їм загрожує небезпека не дізнатись, наприклад, чому їх подруга раптом вирішила зробити собі нову стрижку.

Нічого жахливого не трапиться, якщо ви, дорогі жінки, пропустите один дзвінок – зробіть це хоча б заради нас.

brodude.ru_29.01.2014_QhY0d9A77zHRJ

4. Звичка насильно нав’язувати чоловікові свою компанію

Коли жінки залишаються одні, їм швидко стає нудно. Чоловікам же навпаки – дуже подобається іноді побути в повній самоті. Але це зовсім не означає, що ми не любимо проводити час з вами. Нам достатньо лише пару годин на тиждень побути наодинці і нам не необов’язково в цей час займатися якимись важливими справами. Іноді ми просто сидимо в інтернеті, або працюємо біля свого авто.

Немає нічого поганого в тому, що жінка іноді пропонує своє товариство чоловікові, коли той, наприклад, зайнятий ремонтом. Просто вмійте слухати і залиште свого хлопця одного, якщо він вас про це просить. Якщо ж ви ігноруєте його прохання, продовжуєте сидіти поруч з ним і розповідати про те, що одна з ваших подруга наростила собі акрилові нігті і тепер ви теж замислюєтеся, а чи не зробити і собі такі ж, то, повірте, ви дуже близькі до того, щоб почати дратувати свого чоловіка.

5. Звичка не доводити «справу» до кінця

Найбільш неприємна звичка представниць прекрасної половини людства – це збуджувати чоловіка і потім піти займатися чимось іншим. Всім чоловікам прекрасно відомо, що жінки обожнюють ласку і ніжні дотики. Це цілком нормально, іноді це подобатися і чоловікам. Проблема виникає, коли жінка після прелюдії відмовляється переходити до «справи».

Пам’ятайте, розпалити нашу пристрасть простіше простого

Іноді нам достатньо просто побачити свою кохану, одягнену в сексуальну нижню білизну, або їй досить відверто нас поцілувати. Немає нічого гіршого, ніж після цього зупинитися і почати, наприклад, займатися прибиранням квартири, або ще чимось у цьому роді. Це те ж саме, як якщо б вам показали шалено смачний торт і в той самий момент, коли ви зібралися відкусити шматочок, його у вас тут же відняли. Точно такі ж почуття відчуваємо і ми, чоловіки, коли ви, після того, як звабили нас, відмовляєте нам в близькості.

6. Звичка постійно питати у чоловіка: «А я товста?»

Давайте будемо відвертими: це дуже дурне запитання. Ви самі можете підійти до дзеркала і відповісти собі на нього. Коли жінки запитують у нас: «А я не товста?». Яку відповідь вони сподіваються почути? Усі чоловіки чудово розуміють, що, в незалежності від того, правда це чи ні, єдиною правильною тут відповіддю буде: «Мила, звичайно ні!»

Якою була б ваша реакція, якби ваш хлопець відповів вам, що ви злегка повненька?

kak-otomstit-byvshemu

Ви напевно турбуватиметеся, чи не так? Захотіли б ви після таких слів і надалі зустрічатися з цим чесним хлопцем? Саме тому вам, дорогі жінки, не слід задавати нам це провокаційне питання.

Зрозумійте, якби ваш чоловік вас не любив, він би навряд чи став витрачати на вас свій час.

Дами, будь ласка, заради чоловіків, які люблять вас, постарайтеся уникати перерахованих вище звичок і ваш коханий буде дуже щасливий поруч з вами.

 

Сторінка 67 з 68

«ПочатокПопередня6162636465666768НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер