images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Як отримати довідку про відсутність заборгованості по податках, зборах, платежах

Субота, 21 листопада 2015, 10:15

Кожен платник податків може отримати довідку про відсутність заборгованості, згідно із Наказом № 567 від 10.10.2013 року, по податках, зборах, платежах, які контролюються органами ДФС.

Так, згадана довідка видається за основним місцем обліку платника податків безоплатно, на підставі заяви про видачу довідки.

У заяві на отримання довідки необхідно вказати нормативно-правовий акт, положеннями якого визначена необхідність підтвердження відсутності податкового боргу.

Термін розгляду заяви платника податків і видачі довідки складає п'ять робочих днів, а термін дії такої довідки 10 календарних днів з дня реєстрації її у податковій інспекції.

За наявності у платника податків податкового боргу, контролюючим органом готується лист з мотивованою відмовою відносно видачі довідки.

Детальніше – у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 або за телефоном: 43-46-10.

 

Відділ комунікацій Тернопільської ОДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

 

Зими не дочекалися: до Тернополя привезуть снігову гармату

П'ятниця, 20 листопада 2015, 10:24

Подивитися, як у місті будуть засніжувати гірки можна буде 20 листопада. Саме в цей день до Тернополя привезуть снігову гармату.

Встановлять її на вулиці Тернавського, що на масиві «Бам», щоб засніжити гірськолижний спуск. Вже незабаром там можна буде покататися на лижах.

Про це про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на ternopilinfo.com.

У Тернополі триває капітальний ремонт єдиного в області інфекційного відділення

П'ятниця, 20 листопада 2015, 08:11

Цими днями розпочали капітальний ремонт інфекційного відділення лікарні швидкої допомоги. На ремонтні роботи міська рада Тернополя виділила 3,5 мільйони гривень та ще 5 мільйонів надав Державний фонд регіонального розвитку.

Тернопільська область - єдина в Україні, яка немає спеціалізованої інфекційної лікарні. Саме тому всі пацієнти з області проходять лікування у Тернополі. Наразі, у зв’язку з ремонтом, хворі з області тимчасово не прийматимуться.

«У даному закладі будуть облаштовані палати-бокси, які відповідатимуть сучасним вимогам, для дорослих та дітей, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Ззовні приміщення облаштовують спеціальний ліфт, щоб пацієнти могли підніматися на кожний із чотирьох поверхів лікарні».

Приміщення інфекційної лікарні не ремонтувалося більше сорока років. За кошти міського бюджету на початку цього року було відремонтовано четвертий поверх, зараз же ремонтують другий та третій поверхи. У палатах облаштують окремі санвузли, забезпечать подачу гарячої води та всі зручності.

«Ми попередили Департаменту охорони здоров’я, що наразі не зможемо у закладі приймати пацієнтів з області, - каже головний лікар Ярослав Чайківський. - А для надання медичної допомоги тернополянам нам достатньо першого поверху».

 

Шлях до успіху від Тараса Шевчука

П'ятниця, 20 листопада 2015, 07:41

16 листопада у приміщені Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №28 відбулась зустріч з відомим спортсменом Тарасом Шевчуком, майстром спорту України з велосипедного спорту міжнародного класу, срібним призером чемпіонату Європи. Організував вже другу таку зустріч Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення у програмі циклу заходів «Крок до успіху».

Мета таких заходів - не тільки показати на позитивному прикладі шлях до успіху, а й ознайомити дітей з відомими спортсменами Тернопільщини.

SAM_5060

«…Я почав займатись велоспортом з 11 років, згодом тренувався на тернопільській велосипедній базі «Золоті колеса» обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України під керівництвом талановитих тренерів Володимира Павленка та Романа Зеньо», - поділився власним досвідом Тарас. Учні шостих класів разом з спортсменом перегорнули сторінки фотоальбому спортивних змагань, перейняли радісні хвилювання переможця. Діти мали змогу у невимушеній бесіді розпитати гостя про все, що їх цікавило: «Коли ви встигали вчитися, якщо так багато часу приділяли тренуванням?», «Хто Вас зацікавив велосипедами?», «Скільки нагород Ви отримали?»…

SAM_5062

«Займайтеся спортом і перед вами відкриються великі можливості. Ваше життя буде насиченим та різноманітним», - дав добру пораду учням Тарас Шевчук.

Наступні зустріч з Тарасом Шевчуком організатори планують провести у Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №19.

Жадан і Собаки: поезія в ритмі панку

Четвер, 19 листопада 2015, 08:29

Тексти, які він пише для проекту з «Собаками» розраховані на ритмічне проговорення під голосну музику, тож прихильникам його літературної творчості, які ще не знайомі з «іншим» Жаданом, довелось прислухатись до слів під ритми панку, пише сайт Культурно.

Сьогодні «Жадан і Собаки» працюють над матеріалом до нового альбому, який планують записати вже цієї зими, а на виступі, який відбувся в арт-барі «Коза» 17 листопада, слухачі мали змогу почути як старі композиції проекту, так і нові.
1

  • Насправді дуже приємно грати нові речі. Зараз наша команда працює над новим матеріалом, і ми дуже сподіваємось приїхати до вас з новою програмою в травні наступного року.

А зараз давайте танцювати!

 

Сторінка 1268 з 1455

«ПочатокПопередня1261126212631264126512661267126812691270НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер