images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Підготуйтесь до Великодня разом з Мистецькою Студією Подарунків!

Вівторок, 03 березня 2015, 11:27

До кожного дому вже прийшла весна! Ось-ось почнуть розпускатись бруньки, дерева вкриються зеленим листям і зацвітуть квіти. А згодом і прийде найулюбленіше свято весни — Великдень! Не варто чекати, підготовку до Великодня потрібно починати прямо зараз!  А допоможе вам у  цьому -  Мистецька студія подарунків! Адже з 16 березня по 3 квітня в рамках підготовки до Пасхальних свят Мистецька студія подарунків пропонує Вам та Вашим дітям взяти участь у тижневому курсі великодніх майстер-класів “ Намалюю писаночку”!

Разом з досвідченими майстрами можна буде навчитися з легкістю малювати писанки в різноманітних техніках. А також, зробити приємні подарунки до свят рідним та близьким, власними руками під час занять з хенд- мейду! Такий подарунок точно припаде до серця кожному, бо ж в свято Воскресіння Христа так хочеться отримати дарунок наповнений теплом, увагою та щирою любов'ю! Зробити великодні подарунки рідним може кожен! А все що вам треба це бажання та трішки часу! Незалежно від того, чи ви вперше берете до рук писачок, чи вже не перший рік маєте з ним справу, досвідченні майстри допоможуть вам з легкістю опанувати будь яку техніку та створити справжній шедевр власними руками!

Отож, якщо Ви загорілися бажанням почати творити, телефонуйте та записуйтесь на курс “ Намалюю писаночку” у Мистецьку студію за номерами: 098 122 53 25 або 25-06-90. Організатори – Творча Майстерня «Арт-Колесо», Молодіжний центр праці та ТОО ВМГО «Молода Просвіта» бажають Вам творчого натхнення!

 

 

Х-Фактор шукає таланти в нашому місті

Вівторок, 03 березня 2015, 11:26

Кастинг 6 сезону найпопулярнішого вокального шоу країни «Х-Фактор» відбудеться сьогодні з 10 до 19 години, 4 березня, в Тернопільському національному економічному університеті, корпус 1, в Актовій залі,                вул. Львівська, 11, в нашому рідному Тернополі, повідомляє сайт VseMisto.

Олексій Кузнєцов, Віктор Романченко, Аїда Ніколайчук, Олександр Порядинский, Віктор Бабак... Вони повірили в себе і свої сили. Прийшла і твоя черга показати на що ти здатний! Нехай і твій унікальний голос почують мільйони. Приймати участь варто, адже головний приз – 2 000 000 гривень.

«Х-Фактор» — українська версія британського проекту The X Factor — музичного талант-шоу, основною метою якого є пошук і розвиток пісенного таланту конкурсантів. Всі конкурсанти обираються шляхом публічних прослуховувань.

У Японії працюють наші тернополянки

Вівторок, 03 березня 2015, 08:21


Моя сестра ще з минулого року знаходиться в Японії, викладає танці. Говорить, що отримує платню легально, сплачує податки. А вони зарахуються в Україні, якщо декларувати доходи?

Дуже слушне запитання, адже саме зараз триває кампанія декларування доходів громадянами. Це стосується і отриманих іноземних доходів.

Отож, платник, який декларує іноземні доходи і має бажання зменшити свої податкові зобов’язання на суму сплачених за кордоном податків, повинен мати підтвердні документи щодо отриманого доходу за кордоном та сум сплачених ним податків. Для цього потрібно у країні, де було отримано такий дохід, узяти відповідну довідку у державному органі, який уповноважений справляти податки, із зазначенням інформації про суму сплаченого податку, а також про базу або об’єкт оподаткування. Ця довідка повинна бути легалізованою у закордонній дипломатичній установі України в даній державі. Зазначу, що на сьогоднішній день Україною укладено договори про уникнення подвійного оподаткування із 70 країнами, крім того, відповідно до статті 7 Закону України "Про правонаступництво України" Україна також застосовує договори СРСР про уникнення подвійного оподаткування з Іспанією, Кіпром, Малайзією та Японією.

То ж, Ваша сестра може розраховувати на зарахування сплачених у Японії податків при поданні декларації та вказаних вище документів.

 

Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

 

 

Тернопільська міська рада передала в зону АТО ще один автомобіль

Вівторок, 03 березня 2015, 08:09

У зону АТО для бійців батальйону «Січ», які несуть службу на Донеччині, Тернопільська міська рада передала автомобіль. Волонтери укомплектували авто продуктами, медикаментами та спецобладнанням. Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, авто придбали за кошти меценатів та представників української діаспори.

«Це вже п’ятий автомобіль, який ми передаємо для бійців в зону АТО. Я хочу подякувати усім тернополянам, підприємцям, меценатам за підтримку та щоденну допомогу бійцям. Тільки спільними зусиллями ми зможемо перемогти у цій війні», - зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, що у Тернополі сім’ї учасників АТО звільнені від сплати податку на нерухомість, безкоштовно можуть встановити квартирні прилади обліку води, отримати земельну ділянку під будівництво, а діти учасників АТО звільнені від плати за харчування у дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах Тернополя.

Також у місті затверджена комплексна програма підтримки та реабілітації учасників АТО, яка включає у себе надання медичної, психологічної допомоги бійцям та інші соціальні послуги.

Міська рада

Молоді тернопільські поети запалювали вогонь словом

Понеділок, 02 березня 2015, 11:02

Нещодавно в Українському домі «Перемога»  відбувся літературний вечір «Полум’я», присвячений пам’яті Героям Небесної Сотні, пише Культурно

— Сьогоднішній захід присвячений пам’яті наших героїв — хлопців, що відстоювали  права українців, — кажуть організатори — Тут зібралось чимало тернопільської молоді. Свої творчі напрацювання автори присвячують нашим захисникам. Мета заходу – запалити вогонь словом та музикою.

У програмі прозвучали твори поетів студій «Антитеza» та «7 герц», а також поетів Юрій Матевощук, Андрій Бураков, Діана Дмитрів і Роман Гуда. Музичну хвилю підтримували струнний квартет «Pentatonika» та Дендрю Тимчук.

Оксана Божко



 

Сторінка 1391 з 1456

«ПочатокПопередня1391139213931394139513961397139813991400НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер