images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Безробітні відвідали міні-ярмарки вакансій

Середа, 10 серпня 2016, 00:00

У рамках реалізації соціальної програми «Добре бачу» Тернопільський міськрайонний центр зайнятості на замовлення громадської організації з Іва-но-Франківщини «Ваш зір» організував для безробітних тернополян міні-ярмарок вакансій.

Працівниця «Вашого зору» С. І. Гнідь представила вакансії сестри ме-дичної, офтальмолога, невропатолога та сімейного лікаря.

Присутні на заході дізналися про умови праці та її оплату. Учасників міні-ярмарку також було поінформовано, що фахівці, яких набирає громадсь-ка організація, залучатимуться до активної просвітницької, наукової та куль-турної діяльності, спрямованої на розв’язання проблем медичного обслуго-вування населення з питань офтальмології, до пропагування серед соціально незахищених верств населення правильного використання оптичних пристро-їв.

Ще один міні-ярмарок вакансій спеціалісти міськрайонного центру зайнятості провели на прохання Тернопільського навчально-виховного ком-плексу № 28, якому потрібні кухар, кухонний працівник та прибиральник службових приміщень.

Відвідувачам заходу розповіли про вимоги роботодавця до майбутніх працівників. За результатами міні-ярмарку вакансій двом безробітним було видано направлення на роботу до роботодавця.

 

Тернополян запрошують на майстер-клас по веденню блогів

Вівторок, 09 серпня 2016, 06:26

Молодий відеоблогер Olya Kozak розповість про те, як можна створювати культурні ініціативи своїми руками з мінімальним бюджетом.

Дівчина поділиться досвідом створення та ведення блогів.

- які теми актуальні для блогів
- які труднощі долають початківці
- як на цьому заробляти кошти
- як знайти себе та свою тему
- яку техніку можна використовувати для створення відео

Приходьте у четвер на 18:30 в ПК Березіль ( 2 пов., 18 каб.) Вхід - вільний.

Попередній запис за тел. 096-467-03-52.

Майже 5000 працівників отримали офіційне місце праці

Вівторок, 09 серпня 2016, 05:43

З початку року працівники Головного управління ДФС області з метою забезпечення контролю за суб’єктами господарювання, вжиття заходів щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення під час проведених камеральних перевірок і індивідуальних співбесід з 2919 суб’єктами господарської діяльності виявили 5343 не облікованих найманих працівники, яким виплатили 20 млн 450,2 тис. грн доходів. В результаті проведених заходів бюджету отримав 2 млн 870,8 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 4 млн 509,9 тис. грн єдиного соціального внеску.

За словами начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігоря Комендата, логічним завершенням усунення порушень у сфері зайнятості населення став той факт, що по області роботодавці офіційно працевлаштували 4429 громадян.

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

У Тернополі проведуть конкурс квітів у патріотичному дусі

Понеділок, 08 серпня 2016, 00:00

До Дня міста Тернополя міська влада планує провести грандіозний конкурс. Для участі в ньому необхідно підготувати патріотичний букет або квіткову композицію. На думку організаторів, це чудовий привід, щоб обʼєднати всіх мешканців міста спільною ідеєю. Конкурс проводитимуть у парку Національного відродження.

Міська рада повідомила, що основною метою цієї акції є формування та пробудження патріотизму, любові до рідної землі, національної гідності. Учасником конкурсу може стати кожен тернополянин. Особливо, покладають надії на організації, установи, підприємства, заклади освіти. Форма власності та кількість учасників немає значення.

Для визначення переможця буде створена спеціальна комісія, яка оцінюватиме креативність, розкриття теми, оформлення, цілісность, творчий підхід, складність та патріотизм витвору. Переможці цього конкурсу отримають призи, подарунки і подяки від міського голови Сергія Надала.

Тернопільська митниця ДФС забезпечила 439 млн грн бюджетних надходжень

Неділя, 07 серпня 2016, 10:54

У січні-липні Тернопільською митницею ДФС до бюджету перераховано 439 млн грн митних платежів, що на 40,7 млн грн або на 10,2% більше за аналогічний період минулого року. Зокрема, у липні до державної скарбниці надійшло 72 млн грн митних платежів.

У розрізі видів податків найбільше надійшло від сплати податку на додану вартість склали – 402 млн грн, що на 113,7 млн грн або 39,4% більше, ніж торік. Також сплачено 34,3 млн грн мита; 1,7 млн грн акцизного податку; 1 млн грн плати за здійснення митних формальностей та інші платежі.

Як зазначила в. о. начальника Тернопільської митниці ДФС Оксана Антонович, позитивна динаміка у надходженнях відбулася завдяки збільшенню обсягів імпорту бюджетоформуючих підприємств, в тому числі і сезонна активізація імпортерів сільськогосподарської техніки. Всього підприємства, які збільшили надходження порівняно з минулим роком, за 7 місяців поточного року сплатили 292,5 млн грн або 67% від адміністрованої суми, зріст до минулого року становить 138 млн грн або 89%.

Також збільшенню цьогорічних надходжень посприяли підприємства, які не працювали минулого року (в тому числі з місцем обліку в інших областях України), а цього року здійснили імпорт. Загалом такі підприємства сплатили 73,8 млн грн, а це 17% від адміністрованої митницею суми податків.

Крім цього, відбулося оформлення в зоні діяльності Тернопільської митниці товарів підприємств з місцем обліку в інших митницях ДФС, в тому числі із східних областей України. Так, 45 підприємств при імпортуванні сплатили 82,5 млн грн податків або 19% від адміністрованої митницею суми платежів.

Загальна сума додаткових надходжень від контролю за правильністю визначення митної вартості, класифікації та країни походження товарів становить 19 млн грн (4,3% від адміністрованої суми), в т.ч. митна вартість – 17 млн грн (3,9% від адміністрованої суми); класифікація – 1,6 млн грн (0,4 % від адміністрованої суми); країна походження – 346,4 тис. грн. (0,1% від адміністрованої суми).

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Сторінка 1143 з 1456

«ПочатокПопередня1141114211431144114511461147114811491150НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер