images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Запроваджено новий електронний сервіс

Середа, 25 листопада 2015, 07:03

Громадяни, які звернулися за субсидіями,зможуть отримати інформацію про стан обробки запитів щодо їх доходів. 

Починаючи з 20 листопада, Державна фіскальна служба України запроваджує новий електронний сервіс «Інформування громадян про результати обробки файлів-запитів щодо доходів фізичних осіб, які звернулись за призначенням житлових субсидій, що надходять від підрозділів соціального захисту населення».

За його допомогою громадяни та працівники органів соціального захисту населення, вказавши реєстраційні дані фізичної особи, можуть у телефонному режимі отримати необхідну інформацію в Інформаційно-довідковому департаменті ДФС.

Контактні телефони для отримання інформації: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) з 8:00 до 20:00 (крім суботи та неділі).

Загалом, з 1 травня 2015 року ДФС оброблено та надано інформацію про доходи фізичних осіб, які звернулись за призначенням житлових субсидій, по 10 млн. запитах від 669 структурних підрозділів соціального захисту населення.

Відділ комунікацій Тернопільської ОДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

 

На Тернопільщині виявлено 3724 нелегали, які працювали за зарплату «в конвертах»

Вівторок, 24 листопада 2015, 12:55

На Тернопільщині питання трудових відносин без оформлення легального трудового договору, а також незареєстрована зайнятість та приховування виплати заробітної плати без утримання податку на доходи фізичних осіб перебувають на особливому контролі органів ДФС.

З початку року працівники фіскальних органів області виявили 3724 не облікованих найманих працівників. Їм було виплачено доходів «у конвертах» на суму понад 9 млн гривень.

В результаті проведених заходів з 3465 громадянами роботодавці оформили трудові договори, що становить 93 відсотки від кількості виявлених не облікованих найманих працівників. До бюджету сплачено 905 тис. грн податку на доходи фізичних осіб.

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Сучасні ЗМІ – місток між податківцями та платниками

Вівторок, 24 листопада 2015, 12:54

Днями у Підволочиському відділенні Збаразької ОДПІ відбулась зустріч заступника начальника Головного управління ДФС в області Сергія Господарика та в.о начальника Підволочиського відділення Збаразької ОДПІ Олега Нагірного з представниками місцевих засобів масової інформації. Ініційована спеціалістами фіскальних органів, вона проходила в рамках Дня району з метою налагодження співпраці інспекції із місцевими ЗМІ.

Під час заходу Сергій Господарик разом із керівником Підволочиського радіомовлення Вірою Гук та директором районної газети «Гомін волі» Ярославом Сиривком обговорили шляхи покращення інформування мешканців району з питань податкового законодавства. Журналісти відзначили, що завдяки їх співпраці із органами фіскальної служби, платники податків району максимально поінформовані про всі аспекти діяльності відомства і зміни в податковому законодавстві.

«Дуже важливими у наш час є сучасні засоби масової інформації. Саме вони є тим місточком між податківцями і платниками податків, який допомагає оперативно доносити до громадянам потрібну інформацію щодо актуальних зміни у податковому законодавстві, термінів сплати податків, зборів та платежів, за що їм велика дяка. Ми, у свою чергу маємо змогу розповісти громадянам про результати своєї діяльності, а також про роботу працівників фіскальної служби загалом», – зауважив Сергій Господарик.

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Відпочиваєте спокійно

Вівторок, 24 листопада 2015, 07:43

Виникли податкові питання по бізнесу, а Ви за кордоном – не проблема.

Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість спілкуватись з фахівцями ДФС та отримати відповідь в режимі оn - line, зателефонувавши до Контакт-центру зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380 44 454 16 13. Про це інформував начальник відділу комунікацій тернопільської ОДПІ Василь Карпа.

Інформаційно-довідкові послуги надаються з 8:00 до 20:00 (крім суботи та неділі).

Ви можете надіслати свої запитання і на електронну адресу інформаційно – довідкового департаменту – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Для тих, хто бажає тримати руку на пульсі змін, Державною фіскальною службою запроваджено, також, додаткову послугу для платників – отримання безкоштовної інформації про зміни в законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на Державну фіскальну службу України.

Для цього необхідно направити додатково електронний лист на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , а в полі «ТЕМА» слід зазначити 6011.

Для відмови від розсилки таких повідомлень , платником направляється додатково електронний лист на цю ж адресу з атрибутами:

* в полі «ТЕМА» зазначити 6012.

Детальні консультації про сервіси ДФС – у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ за адресою: вул. Білецька, 1 чи за телефоном: 43-46-46 та 43-46-10, або на офіційному веб – порталі служби - sfs.gov.ua.


Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

У школах Тернополя тривають «Ігри патріотів»

Понеділок, 23 листопада 2015, 11:35

19 листопада в Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 відбулись відбіркові, внутрішньо шкільні змагання у програмі спортивного фестивалю «Ігри патріотів» серед учнів третіх класів. Спортивну забаву організував Тернопільськиий міський центр фізичного здоров’я населення.

Змагались команди «Смайлики» та «Дружба» за перемогу у таких випробуваннях: вмінні творчо та лаконічно представити свою команду на презентації; у фізичній підготовці та злагодженій роботі у комбінованій естафеті; в ерудованості з історії та культури України на вікторині.

+2015-11-19-1932

У спортивний залі школи панували позитивні емоції та гарний настрій. Команди активно підбадьорювали їх вболівальники.

Усі діти чудово справились із завданнями, що ще раз доводить - зростає гідне покоління українців! Проте у чесній боротьбі перемогу здобула команда 3-А класу «Смайлики», яка продовжить змагання у другому етапі.

+2015-11-19-1922

Команди нагородили грамотами управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради, а учасники отримали солодощі та подарунки від партнера свята - видавництва «Посібники та підручники».

 

Сторінка 1291 з 1480

«ПочатокПопередня1291129212931294129512961297129812991300НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер