images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Тернополян запрошують долучитися до міжнародного параду успіху та краси Mrs. Ukraine World 2022

Вівторок, 11 січня 2022, 18:50

Тернополян запрошують долучитися до міжнародного параду успіху та краси Mrs. Ukraine World 2022
Міжнародний форум «Парад успіху та краси Mrs. Ukraine World 2022» триватиме з 2 до 7 березня.

Цей грандіозний та масштабний проєкт відбудеться спільно зі всесвітньою виставкою Expo-2020 Dubai в ОАЕ, яка проходить один раз на 5 років.

Додамо, що Всесвітня виставка Expo-2020 у Дубаї, стане найбільшою виставковою подією в світі. Буде присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин для розвитку інновацій та нових ідей для створення кращого майбутнього.

На параді успіху та краси Mrs. Ukraine World-2022 на Expo-2020 у Дубаї світ побачить чарівність та досягнення українських жінок

«Що може бути цікавішим за можливість побувати у 200 країнах одночасно, побачити потенціал кожної та нові технології. І усе це можна зробити в рамках форуму, як учасниця з різних куточків України та діаспори чи глядач», - розповіла переможниця конкурсу успіху MRS. UKRAINE WORLD 2021, тернополянка Тетяна Чубак.

Реєстрація на захід відкрита.

Заявки для участі потрібно надсилати на e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Читайте також: Тернополянка представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси "Місіс світу"

 

На Олімпійських іграх у Пекіні виступатимуть санкарі з Тернопільщини

Вівторок, 11 січня 2022, 18:49

На Олімпійських іграх у Пекіні виступатимуть санкарі з Тернопільщини
На Зимових Олімпійських іграх у Пекіні Україну представлятимуть двоє санкарів із Кременеччини.

Про це «Суспільному» повідомила тренерка Тернопільської обласної команди Світлана Кравчук.

За її словами, Тернопільщину представлятимуть Андрій Мандзій та Юліанна Туницька, яка вперше братиме участь у таких змаганнях серед дорослих.

Загалом збірна санкарів отримала 6 ліцензій на ці змагання. Дві ліцензії – чоловіки, ще дві – жінки, а також одну ліцензію на двомісні сани.

Стартують Зимові Олімпійські ігри в Китаї 4 лютого і триватимуть до 20 лютого.

У Тернополі ціла сім’я отруїлася чадним газом

Вівторок, 11 січня 2022, 18:49

У Тернополі ціла сім’я отруїлася чадним газом
Нещастя трапилося вчора ввечері у Тернополі на вулиці Бережанській.

 

На місце події 10 січня о 21.55 та 22.40 год. виїжджали дві бригади «швидкої». Там постраждала ціла сім’я — чоловік з дружиною та двома маленькими дітьми.

«У квартирі, де горіла газова колонка, двом дітям та їхній матері раптом стало погано. У них була загальна слабкість, запаморочення, блювота, головний біль, судоми… Батько тим часом був у ванній кімнаті. Двох хлопчиків, віком 3 і 5 років, з діагнозом отруєння чадним газом, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню. 37-річну жінку, після наданої медичної допомоги, із тим же діагнозом, шпиталізовано у  лікарню швидкої допомоги», — повідомляють в Центрі ЕМД Тернопільщини.

Обставини події встановлюються.

 

На Лановеччині перекинулася вантажівка з молоком (фотофакт)

Вівторок, 11 січня 2022, 18:48

На Лановеччині перекинулася вантажівка з молоком (фотофакт)
Поблизу села Молотків, що на Лановеччині, перекинувся молоковоз.

Аварія трапилася на повороті до сел,а 10 січня близько 15 години. Про це повідомляє місцеве видання LanNews.

Відомо, що водій автомобіля внаслідок ДТП не постраждав. Вантажівку відбуксирували з місця пригоди.

IT-спеціалісти з Тернополя переїжджають до Львова

Вівторок, 11 січня 2022, 18:47

IT-спеціалісти з Тернополя переїжджають до Львова
IT-спеціалісти з Тернополя переїжджають до Львова.

Видання DOU дослідило, куди переїжджають IT-спеціалісти всередині України для роботи й навчання.

В опитуванні враховували лише переміщення між регіонами, але зазначили, що переїзди з малих міст в обласні центри, ймовірно, також поширені.

Найкращими містами для розвитку в IT-сфері є Київ, Львів і Харків. Наприклад, у Києві залишаються 96% тих, хто там учився, а Львів і Харків покидають лише 10% спеціалістів.

В Одесі та Дніпрі залишаються 78% і 56% відповідно. Також багато IT-спеціалістів не їдуть із Чернівців і Вінниці (68% та 58%). Найгірший показник має Полтава: з цього міста їдуть 87% тих, хто займається IT.

Скриншот: DOU

Більшість спеціалістів переїздить до Києва, але фахівці з Івано-Франківська й Тернополя частіше їдуть у Львів, ніж у Київ. Також Львів – єдине місто, куди мігрують кияни, пов’язані з IT (але всього 1%).

Найчастіше у великі міста переїздять із сусідніх менших міст: до Києва найбільше їдуть із Чернігівської, Черкаської, Житомирської областей; до Львова мігрують мешканці західних регіонів, а до Одеси – спеціалісти з Миколаєва та Херсона.

Переважно IT-спеціалісти живуть у тих містах, де вони вчилися в університеті. Але є міста, звідки їдуть і після закінчення ВНЗ, наприклад Миколаїв (34%), звідки їдуть найчастіше до Києва. Також часто мігрують випускники університетів Житомира, Запоріжжя, Тернополя, Херсона та Сум. Водночас Львів є єдиним містом, куди повертаються після навчання в університеті в іншому регіоні.

 

Сторінка 758 з 1451

«ПочатокПопередня751752753754755756757758759760НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер