images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Три «срібла» і дві «бронзи» у здобутку тернополян на Всеукраїнському юнацькому турнірі з вільної боротьби на призи Павла Олійника у Хмельницькому

П'ятниця, 12 листопада 2021, 08:57


Понад двісті учасників із Житомирської, Київської, Рівненської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької областей та міста Києва стали учасниками Всеукраїнського юнацького турніру з вільної боротьби серед юнаків та дівчат на призи Заслуженого майстра спорту України з вільної боротьби, чемпіона Європи, бронзового призера чемпіонатів світу Павла Олійника. Такі змагання відбулись у Хмельницькому.

У складі команди Тернопільської області виступали і вихованці ТОДЮСШ з літніх видів спорту. У своїх вагових категоріях юні борці показали такі результати:

2 місце у в/к до 47 кг – Баран Валентин (Теребовля, тренер Перхалюк В.М.);

2 місце у в/к до 53 кг – Комаровський Назар (Тернопіль, тренер Лозинський І.А.);

2 місце у в/к до 59 кг – Крючковський Владислав (Теребовля, тренер Перхалюк В.М.);

3 місце у в/к до 38 кг – Юнь Олександр (Тернопіль, тренер Лозинський І.А.);

3 місце у в/к до 53 кг – Вархоляк Іван (Тернопіль, тренер Куриляк О.Ю.), -

ідеться на сторінці ш

 

Чи перевірятиме поліція COVID-сертифікати на вулицях?

Четвер, 11 листопада 2021, 10:37


Чи перевірятиме поліція COVID-сертифікати на вулицях?

В Україні розпочалась активна перевірка ковід-сертифікатів. У Національній поліції України наголосили, що не перевірятимуть документи про вакцинацію проти коронавірусу на вулицях.

Про це 10 листопада на брифінгу розповів міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.
"Йдеться про перевірку виключно у громадських місцях, а не на вулицях. Ми говоримо про перевірку COVID-сертифікатів виключно у тих місцях, де відбувається скупчення людей", – сказав міністр.
Він перелічив, де правоохоронці можуть перевіряти документи про вакцинацію:
– громадський транспорт;
– зупинки;
– заклади харчування;
– масові заходи, наприклад концерти.

Також Монастирський нагадав, що перевірку сертифікатів може здійснюватися не лише працівниками поліції, але й прикордонниками під час в’їзду до України та в інших, передбачених законом, місцях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Сьогодні – дзеркальна дата: що обов’язково варто зробити?

Четвер, 11 листопада 2021, 10:36

Сьогодні – дзеркальна дата: що обов’язково варто зробити?

Сьогодні – дзеркальна дата: що обов’язково варто зробити?

Сьогодні 11-ий день 11-го місяця. Такі дати мають свою енергетику і сприяють втіленню найзаповітніших бажань. Однак для того, щоб все задумане збулося, слід знати певні нюанси, пише slovofraza.

Дзеркальна дата 11.11 – передостання цього року та ще й вважається однією з найсприятливіших за весь місяць через сили одиниці. Дуже важливо почати цей день з позитивного настрою і любові до себе і світу.

Одиниця означає допомогу, підтримку і активність. Це день, в який можна і потрібно починати нові справи. Необхідно реалізовувати свої бажання, йти вперед, прагнучи до гармонії і до підкорення нових вершин.

Одиниця символізує собою початок, божественне втручання в справи. Потрібно займатися тими справами, які приносять добро вам і оточенню або, як мінімум, нікому не шкодять. Ангели-хранителі будуть прагнути брати активну участь в житті людей.

Слідуйте за внутрішнім голосом. Не потрібно слухати оточення. У цей день експерти настійно радять не звертати увагу на поради з боку друзів, колег і навіть найближчих людей. У кожного своя голова на плечах, а поради будуть тільки шкодити.

Як правильно загадати бажання 11.11

Загадувати бажання в цей день можна і потрібно, але дотримуючись простих правил: не бажати того, що може нашкодити оточенню — в цю добу будь-який негатив не зникає, а бумерангом повертається в життя; загадувати бажання в спокійному і умиротвореному стані, зваживши свої мрії і вибравши ту, яка дійсно може стати реальністю.

 

Поліцейські задокументували нещасний випадок

Середа, 10 листопада 2021, 10:03

Тривожне повідомлення надійшло на лінію «102» 9 листопада. Житель обласного центру повідомив, що виявив тіло особи в тернопільському ставі.

Працівники Тернопільського районного управління поліціїї, які виїжджали на місце події встановили особу потопельниці. Нею виявилася жителька міста 1966 року народження , яка від 28 жовтня знаходилася в розшуку.

Під час огляду трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи.

Триває слідство.

 

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/policzejski-zadokumentuvali-neshhasnij-vipadokshle/

Розшуківці Тернопільського районного управління встановили зловмисника, причетного до крадіжок велосипеді

Середа, 10 листопада 2021, 10:01

24-річний тернополянин виявився причетний до семи злочинів. Під час санкціонованого обшуку за його місцем проживання поліцейські вилучили чотири велосипеди. Ще три крадених двоколісники зловмисник встиг продати невідомим особам.

З початку листопада до співробітників Тернопільського районного управління поліції почали надходити заяви від потерпілих тернополян про крадіжки велосипедів. Майже всі заявники зберігали двоколісники на сходових клітках, прив’язавши до перил трос-замками. Та це не стало на заваді зловмисникові.

Під час оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. У поле зору правоохоронців потрапив 24-річний житель  обласного центру. У злодійській справі – початківець – раніше проблем із законом не мав. Однак кримінальний старт вражає – майже щодня з початку листопада молодик вчиняв крадіжку.

На даний час встановлено семеро потерпілих. Суми збитків – десятки тисяч гривень.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185(крадіжка) Кримінального кодексу. За скоєне зловмисникові загрожує до п’яти років обмеження років.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/rozshukivczi-ternopilskogo-rajonnogo-upravlinnya-vstanovili-zlovmisnika-prichetnogo-do-kradizhok-velosipediv/

 

Сторінка 796 з 1451

«ПочатокПопередня791792793794795796797798799800НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер