images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Представники дев’яти команд стали учасниками чемпіонату Тернопільської області та відкритого чемпіонату ОДЮСШ з літніх видів спорту з вільної боротьби серед юнаків 2008-2009 р.н.

Середа, 10 листопада 2021, 09:30

Представники дев’яти команд стали учасниками чемпіонату Тернопільської області та відкритого чемпіонату ОДЮСШ з літніх видів спорту з вільної боротьби серед юнаків 2008-2009 р.н.

У Тернополі відбувся чемпіонат області та відкритий чемпіонат КУТОР «ТОДЮСШ з літніх видів спорту» з вільної боротьби серед юнаків 2008-2009 років народження. На килимах спортклубу «Галицькі леви» свою майстерність демонстрували учасники дев’яти команд – понад сто юних борців з Тернополя, Збаража, Вишнівця, Теребовлі, Шумська, Підволочиська, Борщева і Скали-Подільської.

 

В особистому заліку чемпіонами і призерами стали:

Вагова категорія 26 кг:

І – Андруник Владислав (Тернопіль, КДЮСШ № 1)

ІІ – Стаськів Захар (Тернопіль, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІІ – Дрозда Артем (Тернопіль, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІІ – Гриньків Святослав (Борщів)

Вагова категорія 29 кг:

І – Лісий Богдан (Скала-Подільська)

ІІ – Кукела Владислав (Борщів)

ІІІ – Григоращук Михайло (Збараж, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІІ – Малиняк Артем (Борщів)

Вагова категорія 32 кг:

І – Смакула Олександр (Збараж, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІ – Криворучко Денис (Борщів)

ІІІ – Дмитрук Артур (Шумськ, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІІ – Рись Олег (Вишнівець)

Вагова категорія 35 кг:

І – Ткач Віталій (Збараж)

ІІ – Максимчук Іван (Вишнівець)

ІІІ – Рябий Микита (Борщів)

ІІІ – Парасинчук Віктор (Скала-Подільська)

Вагова категорія 38 кг:

І – Ільницький Павло (Тернопіль, КДЮСШ № 1)

ІІ – Гуска Назар (Тернопіль, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІІ – Палчинський Олег (Теребовля)

ІІІ – Яворівський Арсен (Збараж, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

Вагова категорія 42 кг:

І – Ранецький Євген (Тернопіль, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІ – Ковальчук Денис (Шумськ)

ІІІ – Мізинчук Ілля (Борщів)

ІІІ – Роговський Костянтин (Теребовля, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

Вагова категорія 47 кг:

І – Кутник Володимир (Тернопіль, КДЮСШ № 1)

ІІ – Баран Валентин (Теребовля, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІІ – Скорохід Олександр (Борщів)

ІІІ – Загребельний Артем (Тернопіль, КДЮСШ № 1)

Вагова категорія 53 кг:

І – Комаровський Назар (Тернопіль, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІ – Салдан Василь (Тернопіль, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІІ – Чорний Тарас (Теребовля, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІІ – Соцький Станіслав (Борщів)

Вагова категорія 59 кг:

І – Марчак Ілля (Борщів)

ІІ – Крючковський Владислав (Теребовля, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІІ – Царик Максим (Підволочиськ)

ІІІ – Петрик Станіслав (Борщів)

Вагова категорія 66 кг:

І – Проць Олександр (Тернопіль, ОДЮСШ з літніх видів спорту)

ІІ – Масик Едуард (Тернопіль, КДЮСШ № 1)

ІІІ – Добринський Олександр (Тернопіль, КДЮСШ № 1)

Вагова категорія 73 кг:

І – Логойда Назар (Підволочиськ)

ІІ – Бородін Богдан (Борщів)

ІІІ – Ладишко Максим (Тернопіль, КДЮСШ № 1)

Вагова категорія 85 кг:

І – Сич Олександр (Збараж)

ІІ – Хом’як Євген (Вишнівець)

ІІІ – Колісник Богдан (Тернопіль, КДЮСШ № 1)

ІІІ – Сівак Вадим (Тернопіль, КДЮСШ № 1)

Всі переможці і призери нагороджені медалями і грамотами.

Як ідеться на сайті ТОДЮСШ  з літніх видів спорту у соцмережах, провести змагання на високому рівні, в доброзичливій атмосфері допомогли начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА Андрій Човган, начальник відділу спорту Микола Бурий, директор Тернопільської КДЮСШ №1 Катерина Барабаш, директор КУТОР «ТОДЮСШ з літніх видів спорту» Олександр Куриляк, наставники спортсменів Іван Лозинський, Сергій Кондратенко, Валерій Красовський, Олександр Шафранський, Володимир Перхалюк, Руслан Омелянчук, Петро Король, Олег Борисевич, Руслан Антонюк, Василь Логойда, Сергій Недокіс, Ярослав Боднар, Олег Жирій та батьки юних борців. Окрема подяка — за можливість юним вихованцям Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту тренуватися в чудовому залі Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка — ректорові вишу професору Богданові Буяку.

 

Тернополянка обшахраювала чоловіка, привласнивши його засіб зв’язку

Вівторок, 09 листопада 2021, 13:30

Правоохоронці Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження щодо 30-річної мешканки міста. Підозрювана вчинила злочин й тепер їй доведеться відповісти за скоєне.

На лінію «102» надійшло повідомлення від 52-річного чоловіка. Він попросив розшукати та притягнути до відповідальності дівчину, яка його обшахраювала. За його словами до нього підійшла незнайомка та попросила телефон, аби зв’язатися з рідними. Вона пояснила, що її мобільник розрядився. Краянин погодився й передав телефон зловмисниці. Не встиг потерпілий озирнутися, як шахрайка зникла з привласненим майном.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до протиправного причетна місцева мешканка 1991 року народження. Реалізувати викрадену техніку їй завадили працівники поліції.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/shaxrajstvo/ternopolyanka-obshaxrayuvala-cholovika-privlasnivshi-jogo-zasib-zv-yazku/

Наближається до завершення відкритий обласний відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину, і ще можна встигнути до нього долучитися!

Вівторок, 09 листопада 2021, 09:52


На Тернопільщині з 18 жовтня до 15 листопада триває відкритий обласний відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину. Від дітей та дорослих не тільки з Тернопільщини, але й з інших регіонів України, вже надійшло 165 відеороликів, в яких любителі фізичної культури і спорту демонструють, як вони виконують ранкову зарядку, вправи на різні групи м’язів, анонсують заняття улюбленими видами спорту, зокрема стрибки з трампліну.

Організатори із захопленням спостерігають, як хлопчики, дівчатка, юнаки, люди середнього та старшого віку демонструють рівень свої фізичної підготовленості, вмінь та навичок, отриманих ними раніше. Вражає, як діти самотужки намагаються якісно виконувати складні гімнастичні вправи, що потребують як хорошої координації рухів, так і високого рівня загальної фізичної підготовки. І насправді, у більшості випадків це їм вдається. Отже, можна зробити висновок, що учасники, які продемонстрували свої улюблені спортивні заняття, дійсно розуміють важливість систематичних занять фізичною культурою і спортом та, коли є вільний час, ними успішно займаються.

Цікаво дивитись і на прийоми самомасажу для людей старшого та середнього віку, велопрогулянки, зокрема в тандемі, самостійні заняття дітей з футболу та, до прикладу, легкою атлетикою в домашніх умовах.

До завершення відеоконкурсу залишається зовсім мало часу, а свої фізичні якості та вміння вже продемонстрували 996 учасників, тобто майже тисяча осіб. Отож, у вас ще є час та можливість долучитися, показати усім, якими видами спортивної активності вам подобається займатися, як ставитеся до занять фізичною культурою та спортом. Надсилайте нам свої відеоролики. Чекаємо!

Нагадуємо, що відеоролики, надіслані на конкурс, повинні відображати рухову активність на свіжому повітрі або в приміщенні. Участь у цих креативних, творчих та цікавих змаганнях можуть взяти усі бажаючі без вікових обмежень. Роботи мають бути авторськими, і допускається лише один відеоролик від одного автора.

Надсилати їх потрібно на електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/

Відеороботи авторів будуть опубліковані у соціальній мережі фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Докладно з Положенням щодо проведення Відкритого обласного відеоконкурсу «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину можна ознайомитись на фейсбук-сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) та у розділі “Положення” сайту: https://oblsport.te.ua/.

Надсилайте свої відеоролики на відкритий обласний відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину у Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Чекаємо на ваші творчі роботи та заняття! Долучайтесь!

 

Додаткові вихідні: як українці відпочиватимуть у період новорічних свят (КАЛЕНДАР)

Вівторок, 09 листопада 2021, 09:50

Додаткові вихідні: як українці відпочиватимуть у період новорічних свят (КАЛЕНДАР)

Додаткові вихідні: як українці відпочиватимуть у період новорічних свят (КАЛЕНДАР)

Вже зараз варто планувати відпустку тим, хто планує провести новорічно-різдвяні свята не вдома. Часу для відпочинку буде вдосталь, адже додасться зайвих вихідних, пише УНІАН.

Новорічні вихідні 2022: всі дати

Перший вихідний українці отримають наприкінці грудня на католицьке Різдво. Свято народження Христа випадає на суботу 25 грудня, тому вихідний переноситься на наступний робочий день – понеділок 27 грудня. Таким чином українці відпочиватимуть три дні поспіль – з 25 по 27 грудня.

Наступні вихідні також будуть подовженими на честь Нового року. 1 січня випадає на суботу, тому неробочий день знову перенесуть на понеділок. Неробочими будуть дні з 1 по 3 січня.

Вихідні на Новий Рік та Різдво 2022 / фото ТСН

Вихідні на Новий Рік та Різдво 2022 / фото ТСН

Вихідні на Новий Рік та Різдво 2022

7 січня Різдво відзначать православні християни. У 2022 році воно випадає на п'ятницю, так що вихідний не переводиться. Таким чином вихідні на православне Різдво триватимуть з 7 по 9 січня. А в перший тиждень січня ми будемо працювати лише 3 дні.

За минулий тиждень поліцейські Тернопільщини виявили 521 порушення карантинних вимог

Понеділок, 08 листопада 2021, 14:17

На території області щоденно працює майже 50 рейдових груп, які стежать за виконанням карантинних обмежень як суб’єктами господарювання, так і громадянами. До їх складу входять поліцейські, представники Держпродспоживслужби, муніципальної поліції, органів місцевого самоврядування та військовослужбовці.

Упродовж минулого тижня правоохоронці зафіксували 521 порушення правил карантину: складено 126  адмінпротоколів за недотримання протиепідемічних заходів та винесено 395 постанов через перебування осіб у громадських місцях без засобів індивідуального захисту.

Перед проведенням рейдів члени мобільних груп проходять відповідний інструктаж. Під час відпрацювань активно перевіряють не лише дотримання протиепідемічних норм, а й наявність ковід-сертифікатів у закладах громадського харчування, спортзалах та на рейсах міжобласного сполучення. Відповідно до встановлених вимог кожен громадянин повинен мати при собі ковід-сертифікат або негативний ПЛР-тест.

При виявленні грубих ігнорувань встановленими обмеженнями  поліцейські складають протоколи за ст. 44-3 “Порушення правил щодо карантину людей” Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушення відповідної статті тягне за собою відповідальність у вигляді штрафу. Для громадян це від 17 000 до 34 000 гривень, для посадових осіб – від 34 000 до 170 000 гривень. Ігнорування норми щодо наявності захисної маски передбачає штраф від 170 грн до 255 гривень.

Наразі на території Тернопільщини встановлено жовтий рівень епіднебезпеки. Проте це не означає послаблення карантинних заходів. Правоохоронці звертаються до краян дотримуватися встановлених правил та не нехтувати ними.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/Informacziya/za-minulij-tizhden-policzejski-ternopilshhini-viyavili-521-porushennya-karantinnix-vimog/

 

Сторінка 797 з 1451

«ПочатокПопередня791792793794795796797798799800НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер