images/stories/logosait_new.jpg

 

Старт другого кола чемпіонату України виявився успішним для футболістівТернополя

Старт другого кола чемпіонату України виявився невдалим для футболістів черкаського «Славутича». У Тернополі вони програли місцевому футбольному клубу з рахунком 0:3. Нагадаємо, що зустріч першого кола в Черкасах завершилася з таким же результатом, але на користь «Славутича». Незважаючи на поразку, підопічні Олександра Кирилюка зберегли за собою другий рядок турнірної таблиці.

Початок гри в Тернополі не передбачав нічого невтішного для гостей. Черкащани провели кілька непоганих атак. Зокрема, комбінація за участю Сергійчука та Гуда завершилася ударом останнього над поперечиною. А всередині першого тайму тернополяни відкрили рахунок. Після подачі кутового Чорний влучно пробив головою в кут воріт Лєнчінкова. До перерви команди обмінялися небезпечними моментами. Сергійчук не використав нагоду відновити рівновагу в матчі. Тим же відповіли і господарі, але Семенцю теж не пощастило.
Ключовий епізод поєдинку стався на перших хвилинах другого тайму. Арбітр зафіксував фол останньої надії з боку Лєнчінкова, вилучивши голкіпера. А Кондзьолка з 11-метрової позначки переграв запасного голкіпера «Славутича» Чоларія. Гості намагалися виправити ситуацію. Врешті-решт вдалося забити Лисоконю, однак суддя зафіксував положення поза грою. А ось господарі відповіли результативною атакою – Клекот влучно пробив у ближній кут, встановивши остаточний рахунок – 3:0 на користь «Тернополя».
Попри поразку, «Славутич» утримує за собою другу сходинку турнірної таблиці. Однак відставання черкащан від «Десни» збільшилося до семи очок. Цієї середи наші земляки вдома зіграють із «Єдністю».

За матеріалами http://vikka.ck.ua/ 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер