images/stories/logosait_new.jpg

 

У центрі Тернополя з’явиться студентське кафе та хостел?

5 жовтня у міськраді відбулось засідання робочої групи проекту «Тернопіль – студентська столиця України».

В робочу групу входять керівники вищих навчальних закладів і органів студентського самоврядування Тернополя, представники громадських організацій «Пласт», «Файне місто», «АЙСЕК», мистецького об’єднання «Коза» та працівники міської ради.

Учасники обговорили пропозиції, які варто реалізувати в рамках проекту, а також анонсували найближчі заходи, серед яких, зокрема – Студентська доба. Це освітньо-розважальний проект, присвячений дню Українського студента. Протягом святкування відбудеться обрання найкращої університетської команди з різних видів змагань (інтелектуальні ігри, спортивні ігри, квест, написання та захист проекту, визначення кращої команди у різних галузях). Захід відбудеться з 16 по 17 жовтня.

Крім того, у рамках проекту «Всесвітня спадщина» студенти з допомогою іноземних волонтерів проводять дослідження Тернопільської архітектурної спадщини та створюють бізнес-ідеї для її збереження.

Окрім інших пропозицій, учасники обговорили можливість створення студентського Інтернет порталу, будівництво в центральній частині Тернополя студентського містечка (з кафе, мистецьким простором, хостелом та спортивною зоною), проведення освітніх заходів для студентів та викладачів, створення Молодіжного мистецького центру.

http://zz.te.ua 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер