images/stories/logosait_new.jpg

 

Конкурсантки «Міс Україна» збиратимуть гроші на тернопільські фонтани

7 березня в приміщенні Тернопільського драмтеатру відбудеться відбірковий етап конкурсу краси »Міс Україна»
За корону та призи боротимуться 20 дівчат з Тернополя. Більшість з них 1 березня відвідали міську раду Тернополя, яка підтримує цей захід. Переможниця минулорічного етапу конкурсу у нашому місті Анастасія Шеремета поділилася з учасницями своїми враженнями.
- На мою думку не можна вибрати найкращу бо кожна дівчина особлива. Все залежить від везіння, як ти себе покажеш на сцені тощо, - каже Анастасія. 

Дівчина залишилася задоволена тим, що взяла участь у дійстві минулого року. Найбільше вражень у неї було після фіналу у Києві. 
- Ніколи не могла подумати, що можу вживу побачити Памелу Андерсен чи Жан-Клода Ван Дамма, сидіти за одним столиком і пити шампанське з Сильвестром Сталоне і Дольфром Лунгреном чи спілкуватися з Володимиром Кличком. Мені повезло бо з десяти дівчат тільки я і моя подруга з Хмельницького добре володіли англійською мовою, - поділилася враженнями тернополянка.

Анастасія вважає, що участь у такому конкурсі досить гарний старт для кар’єри. Багато конкурсанток стали учасницями реаліті-шоу, моделями тощо. Організатори конкурсу обіцяють кілька новацій, які не суперечать загальноприйнятим нормам.

 

 

 

 

 

Перше ноу-хау – склад журі дівчата дізнаються перед самим конкурсом. При чому половина судів буде місцевих і половинна іногородніх.  
- Ще одна наша придумка це конкурс в якому дівчата показуватимуть свої кулінарні здібності. За день перед конкурсом у ресторані журі дегустуватимуть страви, які конкурсантки готуватимуть власноруч. Українська жінка повинна бути красивою, розумною та гарно готували. Це українська традиція, - розповів організатор конкурсу Володимир Заверуха.
Цікавим буде і обрання «Міс глядацьких» симпатій. Організатори зробили з цього соціальний проект.

Під час антракту глядачі зможуть висловлювати свої симпатії опускаючи гроші у скриньку з іменем учасниці, що найбільше сподобалася. Всі ці гроші будуть направленні на реставрації тернопільських фонтанів. При цьому цей соціальний проект не буде мати часових обмежень. 
Загалам дівчата боротимуться за стрічки у дев’яти номінаціях. Окрім традиційних міс та віце-міс буде обрана «Міс-Креаторбуд» та «Міс-дружба». Саме останню будуть вибирати з поміж себе самі дівчата. Спонсор дійства «Креаторбуд» пообіцяв цінні призи. Які саме? Наразі невідомо.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер