images/stories/logosait_new.jpg

 

Головною принадою Тернополя міська рада вважає озеро. Від міні-ГЕС теж не відмовилися. А ще на ставі будуть гондоли

4 березня 2011 року у сесійній залі Тернопільської міської ради відбулася презентація Тернополя.
Презентацію підготували: управління стратегічного розвитку міста та Фонд ім. Володимира Лучаківського. У заході взяли участь: керівники громадських рад, представники підприємств Тернополя, начальники управлінь та відділів міської ради, Фонд імені Володимира Лучаківського, члени виконавчого комітету міської ради.
Презентація у Тернополі передувала представленню міста в Американській Торгово-промисловій палаті в Україні, що відбудеться 10 березня 2011 року в Києві.
- На презентацію в столицю запросили представників близько 50-ти посольств і консульств різних країн, - повідомив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.
Учасникам зібрання продемонстрували робочий варіант презентації. Присутні вислови слушні зауваження щодо технічного оформлення, змістової складової, фото тощо. Автори проекту пообіцяли внести відповідні зміни та виставити відредагований варіант на сайті міської ради (www.rada.te.ua). Протягом кількох днів міська рада прийматиме пропозиції щодо покращення наповнення презентації.
Слід відмітити, що в презентації викладені кілька цікавих ідей щодо розвитку міста та туризму зокрема. Більшість об’єктів, які планується збудувати, «прив’язані» до Тернопільського ставу та рекреаційних зон. Не відмовилася міська влада і від спорудження міні-ГЕС. Однак її планують спорудити не на греблі ставу, а трохи нижче по течії Серету.
Ще кілька родзинок презентації: скаутський табір за «дальнім пляжем», ресторан на острівку в парку ім.. Т.Г. Шевченка з гондолами, обсерваторія в парку «Загребелля». Переглянувши презентацію на сайті міської ради, кожен тернополянин може висловити свої коментарі.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер