images/stories/logosait_new.jpg

 

З держбюджету вкрали півмільйона

У Тернопільській області співробітники СБУ викрили механізм привласнення близько 500 тис. грн. з державного бюджету України. Про це повідомляє прес-центр СБ України

Встановлено, що одне з приватних підприємств області впродовж 2008-2010 років уклало ряд трьохсторонніх угод на проведення ремонтних робіт з ТОВ «Виробниче об’єднання сільського комунального господарства Тернопільської області» та п’ятьма сільськими радами. Згідно з ними приватне комунальне підприємство отримало з державного бюджету коштіи, як оплату за начебто виконані ремонтні роботи.

Однак, під час проведення позапланової ревізії фінансово-господарської діяльності ТОВ «ВО Облсількомунгосп» було встановлено, що обсяг виконаних ремонтних робіт був завищений, а півмільйона гривень бюджетних коштів безпідставно отримали службові особи цього підприємства та використали на власні потреби.

Слідчим відділом УСБУ в Тернопільській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер