images/stories/logosait_new.jpg

 

Сергій Надал: «З кожним днем у представників попередньої влади табличка «злодій» промальовується все ясніше і ясніше».

Представники міської ради Тернополя звинувачують своїх попередників у зловживаннях та неефективному використанні бюджетних коштів. Про це міський голова Сергій Надал повідомив під час засідання Тернопільського прес-клубу Сергій Надал.
- Ми встановили багато фактів зловживання попередньою владою, які обернулися втратами мільйонів для міського бюджету. Незабаром проведемо спеціальну прес-конференцію, де висвітлимо всі зловживання влади, що привели до втрат міського бюджету. Сьогодні можемо відверто говорити, що це мільйони гривень. Лише внаслідок діяльності адміністративної технічної інспекції міській казні нанесли збитки понад 3 млн грн.. Все це робилося з відома попереднього керівництва міської ради, - заявив мер.
Навів міський голова ще кілька прикладів.
- Це діяльність шляхоексплуатаційної дільниці, яка в минулих роках отримувала з бюджету у зимові місяці по 2-3 мільйони гривень. Цьогоріч з грудня вони вкладаються в 900 тисяч гривень. Не думаю, що центральні вулиці міста і тротуари прибираються не краще. При цьому вартість витрат зменшилась. У чию кишеню йшла різниця? Відповідь на це питання нехай дадуть правоохоронні органи. По квартирному відділу відомо 5 фактів, де всупереч рішенню міськради велося будівництво без укладення договорів про сплату коштів у міський бюджет, - обурювався пан Надал.
За словами очільника міської ради всі виявленні факти будуть передані в правоохоронні органи.
- Будемо звертатися у прокуратуру і правоохоронні органи. Бо з кожним днем, з кожним фактом, у представників попередньої влади табличка «злодій» промальовується все ясніше і ясніше.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер