images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополянам обіцяють дешеві продукти

У суботу, 13 жовтня, Тернопіль знову ярмаркуватиме. Овочі, фрукти, м’ясо, яйця, мед, борошно, крупи, городину та іншу продукцію представлять сільгоспвиробники з усіх районів області. Організатори передбачають, що ціна товарів на ювілейному – десятому ярмарку буде приблизно на 15% меншою, ніж у магазинах та на ринках Тернополя.

Ярмарок, який відбудеться 13 жовтня, буде особливим, прогнозує начальник управління агропромрозвитку Тернопільської облдержадміністрації. Цього разу представлять набагато більше видів сільськогосподарської продукції, чимало вже з нового врожаю. Вартість товарів, переконує Андрій Хома, буде дешевшою, ніж на ринках та в магазинах Тернополя.

- Ціни зараз ми моніторимо по ринках і по торговій мережі і я думаю, що знову ж таки як завжди на 10-15%, ніж в торговій мережі і на ринках, – каже начальник управління агропромрозвитку Тернопільської облдержадміністрації Андрій Хома.

Минулого разу Тернопіль ярмаркував 18 серпня. За підрахунками сільгоспвиробники наторгували більш як на чотири мільйони гривень. Це вдвічі більше, розповідає Андрій Хома, ніж у попередні рази.

- Ця ярмарка, яка відбулась в липні, була така менш об’ємна і було продано продукції на 2 мільйони 800 тисяч, а вже перед Днем міста – виторг був 3 мільйони 800 тисяч. Я думаю, що ця ярмарка буде не гіршою. Бо я порівнюю попередні роки і восени ми наторговуємо більше 4 мільйонів, навіть інколи 5,5. Я думаю, що зараз ми будемо проводити їх частіше, бо осінньо-польові роботи закінчені і десь два рази в місяць будемо проводити такі ярмарки, – роказав Андрій Хома.

Місця проведення ярмарку – вже звичні для тернополян: Майдан Мистецтв, майданчик на вулиці Лесі Українки, майданчик ринку “Галицький” на масиві “Сонячний” та майданчик поблизу перехрестя вулиць Миру і Дружба. Торгувати розпочнуть 13 жовтня, в суботу, о 9 годині, – повідомдяє TV-4.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер