images/stories/logosait_new.jpg

 

Студенти із всіх вишів міста проведуть добу в Українському домі “Перемога”

У рамках проекту “Тернопіль – студентська столиця України”, запрошуємо прийняти участь у фестивалі “Студентська доба”, який відбудеться 16-17 жовтня в Українському домі “Перемога”.
Мета проекту – популяризувати у Тернополі освітньо – розважального проекту присвяченому дню Українського студента, здоровому відпочинку та святкуванню дня студента, обрання найкращої університетської команди з різних видів змагань (інтелектуальні ігри, спортивні ігри, квест, проектна частина, визначення кращої команди у різних сферах).

Студенти із всіх вишів міста проведуть добу в Українському домі “Перемога”. Через призму тренінгів та розважальних частин, вони матимуть завдання. У результаті буде обрано найкращу студентську команду м. Тернопіль.
 Заявки на участь у Студентській добі приймаються до 12 жовтня або на сайті: faynemisto.blogspot.com/p/blog-page_3.html або на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду обовязково з даними капітана команди. Кількість учасників від університету 12 осіб!

http://poglyad.te.ua 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер