images/stories/logosait_new.jpg

 

Народжена в небі над Харковом дівчинка отримає громадянство Росії

Унікальний для харківського аеропорту випадок стався напередодні.

Стали відомими подробиці екстреної посадки літака "Сімферополь – Москва" в аеропорті Харкова. У повітрі в однієї з пасажирок почалися пологи та ще до приземлення вона народила дівчинку.

"Громадянка Росії, 29 років", - розповів про матір заступник директора харківського аеропорту Іван Симонов.

Перейми в пасажирки почалися набагато раніше терміну. І це стало несподіванкою не лише для екіпажу літака, а й для самої жінки.

Дівчинка народилася здоровою, але крихітною – заледве більше кілограма. У метриці немовляті напишуть містом народження Сімферополь. За законом, кажуть в аеропорту, якщо дитина народжується в повітрі, вважається, що вона народилась у тому місті, звідки вилетів літак.

"Приймав пологи стюард цього рейсу. Молодий хлопчина. Тож можна сказати, що він хрещений батько цієї новонародженої дівчинки", - відзначив Симонов.

На момент приземлення до летовища вже під'їхали медики. Літак сів у темряві, під заливним дощем. "Швидким" дозволили під΄їхати просто до трапа літака. Вони вже прийняли народжене немовля.

Породіллю з дитиною відразу доправили до лікарні. Зараз породілля з донькою перебувають у харківському пологовому будинку. Жінка пережила стрес, кажуть лікарі, тож, до зустрічі з пресою поки що не готова.

За матеріалами ТСН 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер