images/stories/logosait_new.jpg

 

До тернопільських медиків приїхав відомий на всю країну професор Тодуров

11 жовтня, у Тернополі, перебував директор «Київського міського центру серця», член-кореспондент НАМН України Борис Тодуров.

Він очолював науково-практичну конференцію на тему «Інтервенційні технології в кардіології» за участю перебував. У ній взяли участь кардіологи, дитячі кардіологи, кардіохірурги, дитячі кардіохірурги, судинні хірурги, терапевти області.

За словами заступника головного лікаря ТМКЛ №2 Станіслава Паламара, на базі закладу щорічно проводиться лікування у середньому 250-300 хворих з інфарктами міокарда. Відтак, торік у грудні було введено в експлуатацію ангіограф, а також створено службу ендоваскулярної хірургії. За 9 місяців цього року ця служба провела понад 400 маніпуляцій і операцій.

Практичну частину конференції розпочав Борис Тодуров виступом на тему: “Сучасні методи лікування ГКМП з обструкцією вихідного тракту ЛЖ”. Він розповів про ситуацію із цією патологією та сучасні підходи і методи лікування та поділився досвідом застосування методів інтервенційних технологій.

За інформацією "Газета № 1"

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер