images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополян запрошують на виставку «Меркаба — шлях серця»

Двадцять шість тернопільських художників запрошують усіх на виставку "Меркаба — шлях серця".

Відкриття - 14 жовтня, о 13 год. 30 хв. Експозицію можна буде оглянути в краєзнавчому музеї (адреса: майдан Мистецтв). У неділю вхід буде безкоштовним. На всіх відвідувачів очікуватиме сюрприз — вони зможуть долучитися до створення колективної картини.

Свої картини широкому загалу представлять митці, які не хочуть озиратися на шаблони й стандарти, дослухатися вказівок, як творити й організовувати покази своїх робіт. Адже вони упевнені, що кожен митець має власну нішу у мозаїці Всесвіту. Серед учасників проекту: Андрій Коваль, Анна Гоцуляк, Арсен Гринюка, Галина Жук та інші.

- Ми об’єдналися у незалежну арт-групу, що раніше називалася "Сновиди", - каже Олеся Гудима. – Нагадаю, у травні це об’єднання організувало виставку "Люди і квіти". Першу експозицію теж можна було оглянути у виставковій залі обласного краєзнавчого музею.

Тоді митці вразили шанувальників сучасної мистецтва не тільки оригінальними полотнами, а й різноманітними спецефектами — від світлових до музичних, пише 20 хвилин.

- Тепер наше об'єднання має іншу назву – "Ясновиди", - продовжує співрозмовниця. – Тож ми обіцяємо зовсім іншу експозицію – і за настроєм, і за оформленням.

Куратори виставки – Вероніка Кіяшко, Галина Мінчук, Олег Семців, Олеся Гудима додають, що жовтнева виставка буде своєрідною медитацією для тих, хто прагне пізнати сенс буття, гармонії та єдності зі Всесвітом. Мовляв, нічого зайвого — лише картини, за кожною з яких — відкриті серця і душі митців.

- Ми всі прагнемо чистого сприйняття та відкритого бачення реальності, і в цьому прагненні Гармонії та Єдності зі Всесвітом творилися картини усіх учасників виставки, - стверджують організатори.

Вхідний квиток на виставку, як кажуть у музеї, коштуватиме 10 грн.

Довідка

Меркаба – це світлове тіло довкола людини, яке активізується декількома способами, і один з них – шлях Серця - Живе Серце сповнене відчуття Єдності і Любові до усього Всесвіту. Активізована Меркаба розкриває у людині здатність творити дива. Меркаба шляхом Серця – це, перш за все, відкрите і живе сприйняття світу, в якому Єдність зі всім світом є ведучим станом, який має безліч відтінків, залежно від того, з чим поєднується ваше відкрите Серце.

0352.com.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер