images/stories/logosait_new.jpg

 

В Українському домі «Перемога» днями з’явилася унікальна двометрова лялька-мотанка

В Українському домі «Перемога» днями з’явилася унікальна двометрова лялька-мотанка. Її подарувала народна майстриня і філолог Наталія Кіндрацька, яка, власне, і створила цей шедевр. Лялька буде своєрідним оберегом і манитиме сюди туристів.

За словами пані Наталі, створенням таких ляльок вона займається вже понад 15 років, проте досі усі вони були значно менших розмірів, а ця аж 2 метри 32 сантиметри заввишки. Додало азарту жінці те, що нещодавно вона дізналася, що у сусідньому з нами Львові була створена мотанка, яка має два метри висоти. Наталія Кіндрацька так «загорілася» ідеєю перевершити цей рекорд, що зробила свою ляльку на стільки більшою, на скільки дозволяли домашні умови.

Під час презентації двометрової берегині було оголошено також конкурс на її кращу назву. Найбільш вдале ім’я для двометрової красуні управління культури і мистецтв обере ще до Нового року. А до того часу, тернополян просять надсилати свої варіанти на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , по завершенні конкурсу переможця буде нагороджено цінними подарунками.

За матеріалами http://doba.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер