images/stories/logosait_new.jpg

 

Директор заводу попався на хабарі

Слідчий прокуратури Гусятинського району порушив кримінальну справу стосовно директора одного із підприємств району за ст. 368 (одержання хабара) КК України.

Дослідчою перевіркою, проведеною спільно із працівниками міліції встановлено, що у березні цього року до директора заводу звернувся підприємець із пропозицією надати йому в оренду складське приміщення, площею 500 м кв., для зберігання дерев’яної вагонки. Керівник підприємства погодилась на укладення договору, за умови, що

100 м кв буде оформлено за ціною оренди: 5 грн. за 1 м кв, а решту площі приміщення підприємець зможе використовувати без документального оформлення. За таку «знижку» директор сподівалась отримати від майбутнього орендаря 2000 гривень у власну кишеню.

19 березня 2001 року на території підприємства директор уклала із підприємцем договір оренди, отримала 500 гривень в якості місячної оплати за 100 м кв., та 2000 гривень хабара.

Цього ж дня стосовно керівника заводу порушено кримінальну справу. Про це повідомила прес-секретар прокурора області Леся Долішна.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер