images/stories/logosait_new.jpg

 

Село біля Тернополя знов прославилося на всю Україну

На минулих вихідних, з 11 по 14 жовтня, на Івано-Франківщині у селищі Ворохта пройшов спортивний огляд-конкурс «Краще спортивне село України» серед сільських та селищних рад, що проходив в рамках щорічних Всеукраїнських сільських спортивних ігор, які традиційно організовує Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» АПК України спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України.

Cвято було присвячене Року спорту та здорового способу життя.

Головною метою Всеукраїнських сільських спортивних ігор є залучення сільського населення до регулярних занять спортом, активізація фізкультурно-оздоровчої роботи серед сільського населення і працівників агропромислового комплексу та подальша пропаганда і розвиток масових та традиційних видів спорту на селі.

У цьому широкомасштабному святі взяло участь 25 команд з усіх куточків України. Близько 500 учасників зібралися на навчально-спортивній базі «Україна», щоб позмагатися за право називати саме своє село найкращим. Впродовж 2 напружених днів сільські спортсмени змагалися у волейболі, міні-футболі, шашках, перетягування линви, гирьовому спорті і настільний теніс.

Тернопільщину представляли спортсмени Великогаївської сільської ради Тернопільського району на чолі з сільським головою Олегом Кохманом та головою обласного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Георгієм Гунтіком. У 2012 році Тернопільський район став переможцем у розділі змагань серед сільських та селищних рад ХХІІ сільських спортивних ігор Тернопільщини.

Відмінно виступила команда з міні-футболу, посівши І місце у загальномукомандному підсумку. Великогаївчани у підгрупі перемогли команди з Івано-Франківської області 4:2, Житомирської 8:0, Чернігівської 5:0. Потім за олімпійською системою перемагали Закарпатську область 6:0, Чернівецьку 6:2, а у фіналі виграли у івано-франківців 2:1. За нашу команду виступали Ігор Бадло, Віталій Гуцалюк, Андрій Хома, Віктор Желішкевич, Валерій Грицишин, Володимир Шевчук, Ігор Гаврон.

У Всеукраїнських сільських спортивних іграх «Краще спортивне село» Великогаївська сільська рада посіла 3 загальнокомандне місце набравши 220,5 очок. Переможцем та срібним призером стали відповідно представники Вінницької – 260 оч. та Одеської областей – 233 оч.

Обласне фізкультурно-спортивне товариство «Колос» та Великогаївська сільська рада Тернопільського району висловлюють щиру вдячність всім, тим хто сприяв команді у відряджені на спортивне свято України.

http://zz.te.ua 


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер