images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопіль відвідав генпрокурор України

Нового прокурора Тернопільської області Геннадія Мовчана представив 19 жовтня генеральний прокурор України Віктор Пшонка.

Через візит високопосадовця до обіду були перекриті вулиці Йосифа Сліпого та Листопадова, пише 20 хвилин.
До цього пан Мовчан працював на посаді першого заступника прокурора Чернівецької області. Із призначенням його привітав також голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян. Він розповів про соціально-економічний стан області. За словами пана Хоптяна, співпраця з органами прокуратури допомагає у вирішенні таких питань, як заборгованість із виплат заробітної плати і боротьба з корупцією.

А тим часом під прокуратурою збиралися тернополяни, які хотіли поспілкуватись з генпрокурором. Проте часу для спілкування у нього не виявилося.
-У Тернополі багато проблем із будівництвом і я хотіла розповісти про них генпрокурору, - каже тернополянка Надія, яка також прийшла під міськраду. – Так, у будинках на вулиці Живова проводять ремонт підприємці, які орендують квартири під офіси. А у мешканців будинку від цих ремонтів валяться стіни. Дозволи на будівництво у підприємців є не завжди.

 http://novaera.te.ua/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер