images/stories/logosait_new.jpg

 

Для обстеження вагітних у Тернополі купили нове обладнання

Два прилади, що визначають серцебиття дитини в утробі матері, по 16-17 тис. грн кожен, придбали для пологового та жіночої консультації при лікарні №2. Гроші на збирав благодійний фонд “Вікно життя”.

- Ми планували придбати один такий кардіотокограф, а назбирали на два, - розповідає директор благодійного фонду Ірина Жигунова. - Ці апарати фіксують і визначають серцебиття дитини в утробі матері. Пологовий – денний стаціонар, і жіноча консультація їх дуже просили. Тепер кардіотокатокографи є і обстеження – безкоштовне.

Розхідними матеріалами до приладів – папером і гелем – медиків забезпечили приблизно до лютого, продовжує Ірина.

- Але біля кардіотокатокографів встановили також скриньки для благодійних пожертв – гроші підуть на папір і гель у майбутньому, - каже директор.

Пожертви на обладнання волонтери “Вікна життя” збирали протягом трьох місяців.

- Хочу подякувати Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, банкам, підприємцям, Катедрі, церквам Успіння на рогатці та Архистратига Михаїла, усім благодійникам за підтримку і допомогу, - говорить Ірина Жигунова.

Дуже допомогли благодійному проекту на одному з тернопільських форумів.

- Моє повідомлення в Інтернеті побачив Сірий – Сергій Притула, і пожертвував на один прилад, - додає тернополянка.

Тож майбутні мами уже можуть обстежити здоров’я ще ненароджених дітей на новому обладнанні. Але збір грошей продовжують – потрібно купити ще один такий прилад. Усі, хто хоче і може допомогти у цій справі, можуть звертатися до Ірини Жигунової через електронну поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або за тел. 0-97-384-96-02.

Інформує "20 хвилин"

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер