images/stories/logosait_new.jpg

 

Спортивно-мистецьке свято “Козацькі забави” зібрало близько 500 козачат

Спортивно-мистецьке свято “Козацькі забави” зібрало близько 500 козачат, які боролися за першість у дев’яти видах змагань.

Школярі представляли 31 загальноосвітній заклад міста. Всі діти – одного віку – семикласники, які виявили бажання позмагатися між собою в іграх, які колись придумали славні українські козаки. Найбільше грамот зібрали учні ЗОШ № 3 та ЗОШ №19 – вони показали найкращі результати.

За результатами змагання “Пісня і стрій” перше місце виборола ТЗОШ №19, у метанні списа в ціль – школа № 27, у стрільбі з пістоля переможцями стали школярі 24-ої ЗОШ, кращими у перетягуванні линви були представники з ТЗОШ №19, а у ходьбі на ходулях першість здобули учні 29-ої школи. Козацька естафета найкраще вдалася ТСШ № 3, натомість, у змаганні отаманів “номером один” був учень з ТЗОШ №15. Найвправнішими у підніманні лантуха були представники тої ж таки 3-ої школи, які ще й найкраще станцювали козацький гопак.

А разом всі учасники «Козацьких забав» куштували козацький куліш і були нагороджені грамотами та подарунками, – повідомляє Доба.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер