images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбудеться чемпіонат з гри Counter Strike

27 жовтня у Тернополі відбудеться турнір з комп’ютерної гри Counter Strike 1.6. під назвою “Krapka Open 2012”. Захід проходитиме у приміщенні «Крапка-1», що по вул. Львівській.

Цьогоріч на честь очікуваної і масштабної події, адміністрація «Крапки» вирішила додатково виділити для призового фонду 3 тисячі гривень. Загалом же, призи будуть такі:

1 місце – 1500грн + 25% від внесків команд + 5 літрів пива\квасу + 2 піци “Кватро стаджіоні” + сертифікат на виготовлення футболок для команди;
2 місце – 1000 грн + 15% від внесків команд + 5 літрів пива\квасу + 2 піци “Кватро стаджіоні”
3 місце – 500 грн + 10% від внесків команд + 5 літрів пива\квасу + 2 піци “Кватро стаджіоні”

Нагадаємо, що дані змагання, за час свого існування, здобули популярність не тільки серед тернополян. Адже у 2007 році на масштабному турнірі був присутній славнозвісний ceh9 (гравець команди natus vincere – багатократних чемпіонів світу з контр-страйку), повідомляє “Погляд“.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно зібрати свою команду із п’яти чоловік. Зареєструватися можна на сайті http://cyberplace.com.ua/cyberplace/104-krapka-open-2.
Організатори розповідають, що попередній турнір у 2007 році був потужний як за грою, так і вміннями гравців. Тому, у цю суботу вони очікують щонайменше 15 сильних команд.

На турнір 27 жовтня запрошуються не лише команди, а й вболівальники. Для останніх буде пряма трансляція ігор на 40дюймовому екрані у сусідньому кафе.

Мар’яна Зварич

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер