images/stories/logosait_new.jpg

 

Сплатили майже 200 тисяч за неіснуючі приміщення для сміття

Прокуратурою м.Тернополя порушено кримінальну справу за фактами службового підроблення та зловживання службовим становищем посадовими особами однієї з тернопільських фірм, незаконні дії котрих спричинили тяжкі наслідки державному бюджету на суму 189 тисяч гривень.

Дослідчою перевіркою, проведеною спільно з працівниками УБОЗу УМВСУ в Тернопільській області встановлено, що між місцевим підприємством, як переможцем торгів на здійснення послуг з видалення твердих відходів та Державною компанією «Укрекокомресурси» Кабінету Міністрів України, укладено відповідні договори, з терміном дії до 31.12.10 року про надання послуг з переробки сміття на території Західного регіону. Відповідно до документів, ціна виконаних робіт передбачалась у сумі понад 6 млн. гривень.

З метою виконання робіт, вказаних в угоді, Тернопільське підприємство укладає ще один договір з іншою фірмою про оренду нежитлових приміщень у м.Кровелець Сумської області з орендною платою 120 тисяч грн.. в місяць та послугами за складське обслуговування – 37 тисяч в місяць. Як виявилось, за вказаною у договорі адресою в м.Кровелець не було складських приміщень для відходів, проте службові особи підприємства, добре знаючи про цей факт, перерахували 189 тисяч гривень бюджетних коштів іншій фірмі нібито за оренду.

Як повідомила прес-секретар прокурора області Леся Долішна, перевіркою встановлюються додаткові факти причетності службовців до інших махінацій із бюджетними коштами .

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер