images/stories/logosait_new.jpg

 

Лікарів підловили на нехороших справах

Фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області виявили у Микулинецькій обласній фізіотерапевтичній лікарні реабілітації фінансових порушень, що призвели до втрат більше 92 тис. грн.

Про це повідомили у прес-службі Держфінінспекції в Тернопільській області.

Інспектори Держфінінспекції в Тернопільській області провели планову ревізію фінансово–господарської діяльності Микулинецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації, під час якої було виявлено більше 92 тис. грн фінансових втрат.

Найбільша сума втрат, а це майже 80 тис. грн, стосується завищення вартості ремонтно-будівельних робіт.

Ряд інших порушень пов’язаний з нарахуванням та оплатою комунальних послуг. Зокрема, порушуючи нормативні документи, лікарня покрила видатки за енергоносії за рахунок загального фонду, а не спеціального. Хоча кошти, які надходили від орендарів за ці послуги, зараховувалися на рахунок спеціального фонду. Сума цього порушення становить понад 4 тис. грн.

Утім, орендарі платили не за все. Адже, як випливає з матеріалів ревізії, лікарня зазнала збитків на суму більше 3 тис. грн, сплативши за них вартість частини комунальних послуг.

І, нарешті, порушення з оплати праці, яке призвело до втрат 5 тис. грн (включно з зайво перерахованими внесками до державних цільових фондів). Це пов’язано з тим, що одному з керівних технічних працівників лікарні було встановлено тарифний розряд та посадовий оклад, який не відповідає його освітньому рівню.

Про підсумки ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер