images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбирали спортсменів на Олімпійські ігри в Бразилії

Українські хлопці та дівчата боролись з канадійцями, придністрянами та спортсменами з Молдови на тринадцятому всеукраїнському турнірі з вільної боротьби «Тернове поле». Виборювати нагороди до Тернополя з’їхалось близько півтори сотні молодих спортсменів різних вагових категоріях, повідомляє ІНТБ.

«В основному боряться кандидати в майстри спорту, які здобувають право на виконання звання «майстра спорту». Першому місцю присвоюється звання «Майстра спорту України з вільної боротьби», – каже головний суддя турніру «Тернове поле» Сергій Цимбал.

Будь-які змагання відкривають борцям нові прийоми і можливості у цьому виді спорту. Турнір «Тернове поле» дозволяє черпнути майстерності у закордонних колег, зазначають спортсмени.

«Сутички йдуть за певне місце, відповідно, спортсмени стараються виложитись на-повну, тому готуються, відповідно, до змагань і на змагання роблять ставку», – зазначив майстер спорту з вільної боротьби, учасник турніру Ярослав Березовський.

«На цих змаганнях я борюся далеко не вперше – дуже багато разів вже боролася. Впринципі – це завжди позитивна атмосфера, хороші суперники і досвід», – додає чемпіон України з вільної боротьби, учасник турніру Ольга Нарепеха.

Головний суддя змагань каже, що турнір у Тернополі – це своєрідний відбір борців на Олімпійські ігри 2016 в Бразилії, тому всі спортсмени намагались якнайкраще продемонструвати свої навики.

http://zz.te.ua 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер