images/stories/logosait_new.jpg

 

Фотографії чортківчанина Богдана Івасіва публікують в “National Geographic”

 Фото чортківчанина Богдана Івасіва, зроблені на телефон та звичайним цифровим фотоапаратом публікують в клубі “National Geographic”, який є популярним в соцмережах.

За словами Богдана, далеко не всі, хто відсилає фото в адмінку групи отримують згоду на їх розміщення.

- Там відбір фотографій дуже строгий, аби вони потім їх перенесли в головні альбоми. Вже пару моїх робіт було відібрано, а це рідкість велика, – розповідає ДОБІ чортівчанин Богдан Івасів. – Загалом є відібрані три моїх фотороботи. Одна з них закинута в альбом з назвою “Макро” а інші дві фотороботи в альбом “Сподобалось”. Автори відбирають тільки фото, які зроблені в стилі ”National Geographic”.


 Як каже Богдан, альбоми у групі створюються кожні чотири дні і кожен учасник групи має право подати лише дві фотографії , альбом розрахований на 501 фотографію. Потім керівниками групи National Geographic, робиться відбір кращих, а решта видаляється.

- Перше фото я робив на звичайний цифровий фотоапарат. (фото 1). Друге, яке відібрали, я зробив о 4 ранку за межами міста. (фото 2) Пам’ятаю як перші три дні вставав і туману взагалі не було, а хотілось із таким задумом зробити, щоб він був, тому довго ще отак ходив на колію і чекав. Третє фото я робив минулого місяця на телефон. Був досить туманний ранок і багато павутин, одну із них я зафіксував на фото (фото 3). Всі ці знимки я робив в Чортківському районі.

Фотограф-любитель Богдан Івасів сам з Чорткова. Працює промоутером міста. Роздає рекламки, флаєри.



- Я скоріш скажу, що я люблю фотографувати, це моє хобі, отримую від цього задоволення. Вважаю, що не важливо, яким апаратом ти робиш фото, головне щоб це було творчий підхід, креативність і щоб був якийсь задум, сенс фото. Три роки приділяю цьому час, працюю зараз тільки із телефоном і цифровим фотоапартом, звісно, що хочу професійної апаратури, але все з часом. Люблю фотографувати усі пори року, скільки вже сходів сонця і заходів я бачив. Хочу їздити і фотографувати більше в подорожах.- каже Богдан.











Сергій БАЛУЦЬКИЙ, http://doba.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер